- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Bekliyorum ve içimden kan vermek de gelmiyor yaa umudum çok kırıldı 7 yıl olduDaha erken biraz bekleyin
Haftaya pazartesi gitsem çıkar mı acabaCatlamadan sonra 12 gun kanda yada gebelik teste cikabilir
Cikar canimHaftaya pazartesi gitsem çıkar mı acaba
Ayy inşallahCikar canim
Seni anliyorum cnm bnmde 2 yila yakin olmadiBekliyorum ve içimden kan vermek de gelmiyor yaa umudum çok kırıldı 7 yıl oldu
Bu ay klomen ve bazı bitkisel takviye felan kullandım doktor kontrolüne gidiyorum eşimde de bende de sorun yok çok şükürler olsunSeni anliyorum cnm bnmde 2 yila yakin olmadi
Doktora gittinizmi yada bi tedavi falan gordunuzmu
Bnm ve esimdede yoktu sorun canim ama olmuyordu insallah bu sefer olumlu sonuc alirsinBu ay klomen ve bazı bitkisel takviye felan kullandım doktor kontrolüne gidiyorum eşimde de bende de sorun yok çok şükürler olsun
Catlama ignesi kullandinmi klomen ile birlikteBu ay klomen ve bazı bitkisel takviye felan kullandım doktor kontrolüne gidiyorum eşimde de bende de sorun yok çok şükürler olsun
Bnm ve esimdede yoktu sorun canim ama olmuyordu insallah bu sefer olumlu sonuc alirsinİn
Allah buyuk mucizen yakin insallahİnşallah yaa nasıl istiyoruz ki anlatamam
Hayır iğne kullanmadım ama ilk kez çatlatma belirtisi yaşadın çok belirgin şekilde şeffaf uzayan akıntım oldu 6 sonra ondan önceki 2 günde losyon gibi çok ama çok fazla akıntım oldu adet gibi aynı 6sında da işte şeffaf uzayan akıntıya dönüştü o gece değerlendirdik ve tuttu mu bilemiyorumCatlama ignesi kullandinmi klomen ile birlikte
Allah ım ne olursun lütfen yaa inşallah yakındır inşallah içimdedir tutunmaya çalışıyodur bana inşallahAllah buyuk mucizen yakin insallah
Evet çok sabırsız davrandımDaha Çok çok erken adet tarihine kadar beklemelisiniz
Bu ay olmasa doktorunuzdan isteyinHayır iğne kullanmadım ama ilk kez çatlatma belirtisi yaşadın çok belirgin şekilde şeffaf uzayan akıntım oldu 6 sonra ondan önceki 2 günde losyon gibi çok ama çok fazla akıntım oldu adet gibi aynı 6sında da işte şeffaf uzayan akıntıya dönüştü o gece değerlendirdik ve tuttu mu bilemiyorum
Randevumu aldım bile kabullenmiş lik mahvediyor beni inşallah gerek kalmazBu ay olmasa doktorunuzdan isteyin
Bana ilac verdi ben catlama ignesi istedim oda olur dedi
Catlama ignesiyle ihtimal dahada artiyor
Stres olma inşallah meleğin seninledirEvet çok sabırsız davrandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?