- 5 Eylül 2025
- 5
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi nursenaseven
Arkadaşlar selam buraya yeni üye oldum sizlere bunu sormak için. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. şimdi çok şükür beş haftalık gebeyim. Hamile olduğumu ilk defa 55,8 beta hCG ile öğrendim. Sonra 211, sonra 485.. bu şekilde devam etti. SAT 3 Eylül, yumurtlama takibinde ise 13 Eylül’de yumurtlama günümdü. Sürekli günlük ped takıyorum dün ilk defa biraz kanamam oldu.. kahverengi lekelenmeler ilk zamanlarda görüyordum ama ilk defa normal kanama gibi geldi birazcık. Çok korktum tabii ki hemen hastaneye hastaneye gittik dün gece, doktor muayene etti ve keseyi gördü kese 84 mm di. şu an için bir şey söyleyemeyiz dediler progesteron iğnesi verdiler bir de kan uyuşmazamız olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi verdiler. Dün gece beta teslime de baktım 3400 dü. Şimdi benim merak ettiğim beta hCG normal mi, kesenin şu an 8.4 milim olması normal mi ve yolk kesesi görünmedi yani aslında doktor bir şey demedi bu da normal mi? bu arada karnımımdan ultrason ile bakıldı.. cevaplarsanız çok sevinirim