- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
Kızlar merhaba tüp bebek yaptırdım 7 gün 173 çıktı bugün 9.gun 435 çıktı iyimi çoksa çok mu yüksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek embriyo cnmKac tane embriyo konuldu?
Canim benimde cift embriyo 9. Gun 521 cikti. 11. Gun 1600 lerdeydi. Sali gunu keseye gidecegim. Bende biraz tedirgin oldum ama hakkimizdan hayirlisi artik. Cogul gebelik diye dusunuyorum. Seninde yumurtan ikiye bolunerek ikiz olusmus olabilirKızlar merhaba tüp bebek yaptırdım 7 gün 173 çıktı bugün 9.gun 435 çıktı iyimi çoksa çok mu yüksek
Normal canım merak etme hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Benim adet günümde 4000di. Telaş yapmahcgnin yüksekliği çoğul gebelikle alakali değil bu arada.
Canim benimde cift embriyo 9. Gun 521 cikti. 11. Gun 1600 lerdeydi. Sali gunu keseye gidecegim. Bende biraz tedirgin oldum ama hakkimizdan hayirlisi artik. Cogul gebelik diye dusunuyorum. Seninde yumurtan ikiye bolunerek ikiz olusmus olabilir
Gayet normal Cnm sağlıkla gelsin inşallah bebişinKızlar merhaba tüp bebek yaptırdım 7 gün 173 çıktı bugün 9.gun 435 çıktı iyimi çoksa çok mu yüksek
Canım benim değer yüksek olduğu için hemen gördüm keseyi. 2000lere doğru goruluyor keseSaol canım Allah razı olsun inşallah iyi olur herşey 4000 baya yuksekmis peki kese ne zmn gördünüz
Canım benim değer yüksek olduğu için hemen gördüm keseyi. 2000lere doğru goruluyor kese
Gunaydin arkadasim neyle ilgili aceba deger yuksekligi bilginiz varmi?Normal canım merak etme hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Benim adet günümde 4000di. Telaş yapmahcgnin yüksekliği çoğul gebelikle alakali değil bu arada.
Canım erken ya da geç döllenme ile ilgili olabiliyor, bir de kişiden kişiye degisebiliyormus öyle duymuştum. Tabi bu konuda çok bi bilgim yokGunaydin arkadasim neyle ilgili aceba deger yuksekligi bilginiz varmi?
Tesekkur ederim. allahim guzel evladini sana bagislasinCanım erken ya da geç döllenme ile ilgili olabiliyor, bir de kişiden kişiye degisebiliyormus öyle duymuştum. Tabi bu konuda çok bi bilgim yok
Aminnn canım Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahTesekkur ederim. allahim guzel evladini sana bagislasin![]()
Merhaba canım hayırlı olsn inşallah kucağına sağlıcakla alırsın bebeğini. Benimde dondurulmuş 5.gün emrbiyosu transfer edilmişti bugün 10. Gün 379 çıktı banada yüksek geldi normal mi acaba bu değer ?Kızlar merhaba tüp bebek yaptırdım 7 gün 173 çıktı bugün 9.gun 435 çıktı iyimi çoksa çok mu yüksek
Merhaba canım hayırlı olsn inşallah kucağına sağlıcakla alırsın bebeğini. Benimde dondurulmuş 5.gün emrbiyosu transfer edilmişti bugün 10. Gün 379 çıktı banada yüksek geldi normal mi acaba bu değer ?
Hayırla sonuçlansin inşallah. Benim tek embriyo transfer edildi ona göre yüksek gibi geldi ama dondurulmuş embriyoda yüksek çıkar diyen de var doktorumla görüştüm o da gayet iyi dedi değer için pazartesi tekrar kan ver dedi artış düzenli mi diye bakılacak. Ben 2 gündür çok halsizim kullandığımız ilaçlarda yapıyor sanırım :/ yattığım yerden kalkamıyorum sürekli uyku halindeyim inşallah hamileliktendirCnm saol seninki hayır li olsun inşallah benim ki ne herkez iki diyor cnm seninkinden biraz yüksek belki ikizdir 12 gün bidaha yap bakalım o zamn kaç cikicak hastaneyi aradigimda 12 gün. 1300 du değerim yok iyi bölündü mü fln dediler bakalım pazartesi gidicem ilk muayeneye
Hayırla sonuçlansin inşallah. Benim tek embriyo transfer edildi ona göre yüksek gibi geldi ama dondurulmuş embriyoda yüksek çıkar diyen de var doktorumla görüştüm o da gayet iyi dedi değer için pazartesi tekrar kan ver dedi artış düzenli mi diye bakılacak. Ben 2 gündür çok halsizim kullandığımız ilaçlarda yapıyor sanırım :/ yattığım yerden kalkamıyorum sürekli uyku halindeyim inşallah hamileliktendir