BETA

OZLEM GUNER

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
13
7
1
KIZLAR BENİM 15.02.2022 DE BETA DEĞERİM 18,52 ÇIKTI İKİ DÜN SONRA BİR DAHA İSTEDİLER BUGÜN TEKRAR KAN VERDİM BETA DEĞERİM 32,45 ÇIKTI DEVELTTEKİ DOKTOR BİRŞEY SOYLEMEDİ PAZARTESİ BİR DAHA GEL DEDİ KENDİ DOKTORUM ÖZELDE GÜZEL GİDİYOR YENİ GEBELİK DEDİ PAZARTESİ BİR DAHA VERELİM DEDİ ONA GÖRE KESE İÇİN SİZİ ÇAĞIRICAM DEDİ PAZARTESİ GÜNÜ AYIN 21 İ OLUYOR YANİ 21.02.2022 ORTALAMA DEĞERİM SİZCE KAÇ OLMALI KAFAMA ÇOK TAKILDI ? KEDİ DOKTORUM GÜZEL GİDİYOR DEDİ AMA DAHA NE OLDUĞUNU ANLAYAMIYORUM

Bilgisayardan yazdım iş yerinde büyük harflerle yazınca neden sıkıntı oluyor bilmiyordum. Pazartesi bir daha gidicem hayırlısı ile bakalım nasıl çıkıcak
sitenin kuralı canım , hayırlı haberler ver inşallahh
Biraz önce gittim ve test verdim sonucunu bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. progestana başladı doktor fitil şeklinde kullanmamı söyledi herhangi bir riskim olmadığını fakat ilk gebelik olduğu için kullanmamız gerektiğini söyledi ayrıca folik asite başladık
dr ilişkiyi yasaklamasa da siz bir kaç gün dikkat edin ,
ağır kaldırma , hoplayıp zıplama , bol bol dinlen ve dua et:KK36::KK36:

dr ilişkiyi yasaklamasa da siz bir kaç gün dikkat edin ,
ağır kaldırma , hoplayıp zıplama , bol bol dinlen ve dua et:KK36::KK36:
İlişki olarak birşey söylemedi ama eşim ile öğrendiğimizden beri ilişki yaşamıyoruz pazartesi günü hayırlısı ile doktora bir gidelim doktorun gösterdiği yola göre hareket edicez inşallah

Back
X