BETA

Merhabalar. Benim de bugün itibari ile adetim 12 gün gecikti. Gecikmenin 9. günü kan testi verdim negatif. İdrar testleri negatif. Ama adet olucagıma dair hiç bir belirti yok. Adetim de çok düzenli. Ne yapmam gerekir kızlar yardım istiyorummm.

Aynen o kadar haklisin ki. Doktorun gebelik suresince pskolojik olarak yaklasimi da cok onemli. Bende bidaha Allah nasip eder de hamile kalirsam baska bi doktora gitmeyi dusunuyorum. Bu ay ki de malesef kimyasal degerlerim dusmeye baslamis. Allahimdan hayirlisini diliyorum umarim tez zamanda saglikli bi bebek nasip eder

Amiiin insAllah öyle zorki düsük kimyasal sanki sonu yokmus sanki hiç olmayacak gbi geliyor insana ama inanki vakti geldiginde birden yeşeriyor umutlar insAllah tez zamanda saglikli gebelik yasarsin ve saglikla kucagina alirsin bende ikiz düşük yapmistim bu gebelikten once

Evet çok zor gerçekten hep böyle olacağını düşünmeye başlıyor insan. Allah büyük demek ki zamanı gelmemiş vardır bi sebebi elbet sizin ki de çok zor olmuş rabbim sabır versin ne kadarlıkken düşük olmuştu. Sebebi neydi? Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın Bebeğinizi sağlıkla sorunsuz kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…