• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta

quenofthesea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
86
34
3
32
Kızlar merhaba bugün 12. Günüm test günümdü şükür tutunmuş değerim 354 acaba ikiz olabilir mi çift embriyo transferi olmuştum betadan anlaşılır mı acaba 😌

Kızlar merhaba bugün 12. Günüm test günümdü şükür tutunmuş değerim 354 acaba ikiz olabilir mi çift embriyo transferi olmuştum betadan anlaşılır mı acaba 😌
Bence betadan anlaşılmaz 😊 tekrar yaptığınız da belki ozaman anlaşılabilir çünkü eğer beta değerleri çok yükseldiği zaman ikizden şüphelenebiliyolar ☺️

Aslinda degeriniz normal yuksek degil betadan anlasilmaz 12.gun 596 degerim vardi iki embriyo ama bitane minnoş bana tutunmustu coookk sukurrrr.. keseye gittiginizde anlasilir ikizmi tekmi

Benim de 30 Kasım'da 2. Transferim yapildi ilk transferim kimyasal gebelikle sonuclanmışti dayanamadim bu günün 5. Gun olmasina rağmen evde test yaptim sizde bakabilirmisiniz 🙏

5. Gun dondurulmuş 2 tane embriyo transfer edildi bu gun 5. Gün

Eklentiler

• IMG-20231104-WA0015.webp
    IMG-20231104-WA0015.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 40
Siz evde test yaptınız mi yaptıysanız kaçıncı gün yaptınız
Yaptim 10. Gun evde test yaptim cok cok silik cizgi vardi erken gebelik testi. Hemen gittik kan verdik 259 cikmisdi degerim doktorum 12. Gunde istedi .

5. Gun dondurulmuş 2 tane embriyo transfer edildi bu gun 5. Gün
MasaAllah catlatma ignesi olmadiysaniz hayirli olsun 🩷 benim beta degerim 500lerdeydi kaset test aldik hatira yapalim diye cikmamisti hic cizgi , eger oncesinde erken gebelik yerine kaset test yapsaymisim cok uzulcekmişim

MasaAllah catlatma ignesi olmadiysaniz hayirli olsun 🩷 benim beta degerim 500lerdeydi kaset test aldik hatira yapalim diye cikmamisti hic cizgi , eger oncesinde erken gebelik yerine kaset test yapsaymisim cok uzulcekmişim
Yok çatlatma ignesi kullanmadım dondurulmus embiyo oldugu icin bide 2 tane transfer edildi acaba ikiside tuttugu icin bu kadar erken mi belli oldu bilmiyorum ilk kimyasal oldugu icin de tedirginim umarim ayni seyleri yasamam hepimizin kucagi miniklerle dolar🙏

Back
X