- 16 Haziran 2023
- 86
- 34
- 3
- 32
- Konu Sahibi quenofthesea
Kızlar merhaba bugün 12. Günüm test günümdü şükür tutunmuş değerim 354 acaba ikiz olabilir mi çift embriyo transferi olmuştum betadan anlaşılır mı acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çift transfer oldum 11. Gün 740 13. Gün 2402 idi tek bebiş ama :)Kızlar merhaba bugün 12. Günüm test günümdü şükür tutunmuş değerim 354 acaba ikiz olabilir mi çift embriyo transferi olmuştum betadan anlaşılır mı acaba![]()
Bence betadan anlaşılmazKızlar merhaba bugün 12. Günüm test günümdü şükür tutunmuş değerim 354 acaba ikiz olabilir mi çift embriyo transferi olmuştum betadan anlaşılır mı acaba![]()
Benimkinden daha düşük değerleri olup ikiz olanlar var:) benim hep 3 kattan fazla arttı iki gün arayla biz de ikiz diye düşündük benim yumurcak tek 8+1 im bugünYaaasizinde baya yüksekmiş bian yüksek olunca ikiz mi diye heyecanlandım
![]()
Bence tek ama çok güzel bir değer hayırlı oldunKızlar merhaba bugün 12. Günüm test günümdü şükür tutunmuş değerim 354 acaba ikiz olabilir mi çift embriyo transferi olmuştum betadan anlaşılır mı acaba![]()
Bence ikiz,benim değerim de sizin gibiydiBenim 10.gün betam 601, 12.gün 1275. Ama doktorum tek olabilir dedi
Ay valla bilmiyorum ki hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsinBence ikiz,benim değerim de sizin gibiydi![]()
Aslinda degeriniz normal yuksek degil betadan anlasilmaz 12.gun 596 degerim vardi iki embriyo ama bitane minnoş bana tutunmustu coookk sukurrrr.. keseye gittiginizde anlasilir ikizmi tekmiKızlar merhaba bugün 12. Günüm test günümdü şükür tutunmuş değerim 354 acaba ikiz olabilir mi çift embriyo transferi olmuştum betadan anlaşılır mı acaba![]()
Siz evde test yaptınız mi yaptıysanız kaçıncı gün yaptınızAslinda degeriniz normal yuksek degil betadan anlasilmaz 12.gun 596 degerim vardi iki embriyo ama bitane minnoş bana tutunmustu coookk sukurrrr.. keseye gittiginizde anlasilir ikizmi tekmi
Kaset testte gayet net çıkmış 5. Gün erken olmasına rağmen tebrikler5. Gun dondurulmuş 2 tane embriyo transfer edildi bu gun 5. Gün
Yaptim 10. Gun evde test yaptim cok cok silik cizgi vardi erken gebelik testi. Hemen gittik kan verdik 259 cikmisdi degerim doktorum 12. Gunde istedi .Siz evde test yaptınız mi yaptıysanız kaçıncı gün yaptınız
MasaAllah catlatma ignesi olmadiysaniz hayirli olsun5. Gun dondurulmuş 2 tane embriyo transfer edildi bu gun 5. Gün
Yok çatlatma ignesi kullanmadım dondurulmus embiyo oldugu icin bide 2 tane transfer edildi acaba ikiside tuttugu icin bu kadar erken mi belli oldu bilmiyorum ilk kimyasal oldugu icin de tedirginim umarim ayni seyleri yasamam hepimizin kucagi miniklerle dolarMasaAllah catlatma ignesi olmadiysaniz hayirli olsunbenim beta degerim 500lerdeydi kaset test aldik hatira yapalim diye cikmamisti hic cizgi , eger oncesinde erken gebelik yerine kaset test yapsaymisim cok uzulcekmişim