- 4 Kasım 2023
- 16
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi gamze sonmez
Merhaba adetime 1hafta var gebe olduğumu öğrendim beta 371 sizce normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok normal 2 gün sonra tekrar yapın 2 kat artması lazm hayırlı olsun darısı inşallah banaMerhaba adetime 1hafta var gebe olduğumu öğrendim beta 371 sizce normal mi
Teşekkür ederimEvet çok normal 2 gün sonra tekrar yapın 2 kat artması lazm hayırlı olsun darısı inşallah bana![]()
Evet çok normal ama tek değer bir şey ifade etmez iki gün sonra bir kez daha yaptır artışa bak hayırlı olsunMerhaba adetime 1hafta var gebe olduğumu öğrendim beta 371 sizce normal mi
Bilmiyorum ilk gittim de kese yoktu zaten o zaman ki betam yani Aralık 28de 40.8 di dün yaptırım 371çıktıİkiz olma ihtimali var mı yüksek geldi bana
Aralık 28de. İlk beta 40.8di dün yaptırdım 371.Evet çok normal ama tek değer bir şey ifade etmez iki gün sonra bir kez daha yaptır artışa bak hayırlı olsun![]()
Artış normalBilmiyorum ilk gittim de kese yoktu zaten o zaman ki betam yani Aralık 28de 40.8 di dün yaptırım 371çıktı
Merhaba adetime 1hafta var gebe olduğumu öğrendim beta 371 sizce normal mi
Hesaplamalarima gore tam uyuyor 2,5 3 haftalik gayet normal banada dua ederseniz sevinirim allaha emanet olunAralık 28de. İlk beta 40.8di dün yaptırdım 371.
Hesaplamalarima gore tam uyuyor 2,5 3 haftalik gayet normal banada dua ederseniz sevinirim allaha emanet olun![]()
Amin teşekkür ederim Allah isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsinArtış normalbüyük ihtimal adetiniz bitince hemen hamile kalmışsınız
o yüzden erken öğrenmişsiniz baya. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
![]()
Hesaplamalarima gore tam uyuyor 2,5 3 haftalik gayet normal banada dua ederseniz sevinirim allaha emanet olun![]()
Merhaba 4 aydır gebelik düşünüyorum hıc bır sorun yok ama olmuyor reglime 9 gün var ve erken gebelik testi yaptım sizce çok silik gölge gıbı ıkıncı cızgı var mu ben mı öyle görüyorum
Merhaba 4 aydır gebelik düşünüyorum hıc bır sorun yok ama olmuyor reglime 9 gün var ve erken gebelik testi yaptım sizce çok silik gölge gıbı ıkıncı cızgı var mu ben mı öyle görüyorum
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum ne diyorsunuzHesaplamalarima gore tam uyuyor 2,5 3 haftalik gayet normal banada dua ederseniz sevinirim allaha emanet olun![]()
Adetinz kac gün geçti? Ben 39la öğrenmiştimKızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum ne diyorsunuz![]()
Normalde 20 aralıkta olmam lazımdıAdetinz kac gün geçti? Ben 39la öğrenmiştim
Kan testi yaptır daha net sonuç alırsınMerhaba 4 aydır gebelik düşünüyorum hıc bır sorun yok ama olmuyor reglime 9 gün var ve erken gebelik testi yaptım sizce çok silik gölge gıbı ıkıncı cızgı var mu ben mı öyle görüyorum