- 21 Ocak 2021
- 18
- 9
- 36
- 33
- Konu Sahibi dryaarslnr
Merhaba kızlar bir sorum olacak transferimin 10. Günü bugün trasnfer gününü de sayınca beta verdim 82 çıktı normal mi ? 5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo trasnferi oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok korktum baya panikledim düşük geldi değer diye bir kaç yazı okudum herkesin yüksek 12. Günde 1000leri görmüşlerde sorun var diye düşündüm bir anMerhaba, değerin artışı önemli sizinki düşük değil bence. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım![]()
Benim de birden yükselmişti, önemli olan yükselmesi endişe etmeyin 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte verin mutlaka.Çok korktum baya panikledim düşük geldi değer diye bir kaç yazı okudum herkesin yüksek 12. Günde 1000leri görmüşlerde sorun var diye düşündüm bir an![]()
Tamam öyle yapacağım teşekkür ederimBenim de birden yükselmişti, önemli olan yükselmesi endişe etmeyin 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte verin mutlaka.
Ay gerçekten mii?? O kadar korktum ki ellerim hala titriyor içimi ferahlattınız gerçekten çok teşekkür ederimHavada yakalamışsınız gebeliğibence 10. Güne göre çok iyi sonucunuz. Hayırlı olsun
![]()
Benim 10. Gün de 49 du canım kalp atışını bıle duymuştum.Merhaba kızlar bir sorum olacak transferimin 10. Günü bugün trasnfer gününü de sayınca beta verdim 82 çıktı normal mi ? 5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo trasnferi oldum
Ay çok teşekkür ederim gerçekten kafam allak bullak oldu çok korktum bir andaBenim 10. Gün de 49 du canım kalp atışını bıle duymuştum.
Değere bakma sağlıklı artış olmalı
Ay umut oldunuz bana hepinize çok teşekkür ederim Allah sizinde evladınız bağışlasınBenim 11. gün 17 çıkmıştıŞimdi evi başımıza yıkıyor
![]()