Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırlı olsun
Ben pazar günü kan verdim beta 694.5 çıktı
Çarşamba günü dr.a gittim
Kese görünmez şimdi ama bi bakalım yine de dedi.
Karından baktı. Kese oluşumu var ama net olması için pazartesi gel dedi bana. Hem testlerimi yapacakmış hem de keseyi göreceğiz inşallah.
Yani erken gitmeye hiç gerek yok.
Ben şu anda uygulamaya göre 4+5’im.
4+4’te gittim. kese gözükmedi.
Tavsiyem 6. Haftada gitmen hem bebeği görürsün hem kalp atışını kese 1500 den sonra görünüyor genelde ama garanti olsun diye 1-2 hafta beklemeni öneririm
Hayırlı olsun
Ben pazar günü kan verdim beta 694.5 çıktı
Çarşamba günü dr.a gittim
Kese görünmez şimdi ama bi bakalım yine de dedi.
Karından baktı. Kese oluşumu var ama net olması için pazartesi gel dedi bana. Hem testlerimi yapacakmış hem de keseyi göreceğiz inşallah.
Yani erken gitmeye hiç gerek yok.
Ben şu anda uygulamaya göre 4+5’im.
4+4’te gittim. kese gözükmedi.
sizinkide hayırlı olsun uygulamada 3+6 görünüyorum o zaman 2 hafta sonra giderim. net kaç hafta olduğunu doktor söyler mi uygulama adet tarihim ile hesaplıyor çünkü kafam çok karıştı
sizinkide hayırlı olsun uygulamada 3+6 görünüyorum o zaman 2 hafta sonra giderim. net kaç hafta olduğunu doktor söyler mi uygulama adet tarihim ile hesaplıyor çünkü kafam çok karıştı