• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta

denizaley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
59
10
38
34
Arkadaşlar merhaba beta değerim hamilemiyim.adet dongumde kahverengi akintim geldi 1 gün sonra kesildi. Hamile olmak çok istiyorum

Eklentiler

• IMG_20251119_153703.webp
    IMG_20251119_153703.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 70
Yükselme ihtimali yokmu. Hep hüsran
Gecikti mi adetin ?
ya da yumurtlama zamanlarına dikkat ediyor musun ?
Döngün düzenli mi 28 gün mü 30 gün mü bunlar bile etkiliyor. Adet gecikmesinden 5 gün sonra kanda öğrenen kişiler var. O yüzden çok değişken . Artması imkansız diyemem ama 28 günlük döngüsü olan ve adet gecikmesi yaşayan birisinde genelde adet gecikmesinden 1-2 gün sonra kanda yükselmiş olması gerekir.

Gecikti mi adetin ?
ya da yumurtlama zamanlarına dikkat ediyor musun ?
Döngün düzenli mi 28 gün mü 30 gün mü bunlar bile etkiliyor. Adet gecikmesinden 5 gün sonra kanda öğrenen kişiler var. O yüzden çok değişken . Artması imkansız diyemem ama 28 günlük döngüsü olan ve adet gecikmesi yaşayan birisinde genelde adet gecikmesinden 1-2 gün sonra kanda yükselmiş olması gerekir.
Benim adetim duzensiz. Ama her ay olur. Ya 27 ya 30 illaki olur . En son 9 Ekim'de adet oldum. 2 kasımda kahverengi akintim geldi. Fazla değil adet gibi değil. 2 gün sürdü kesildi hemen. O günden bu yana bekliyorum. Yumurta takibini bilmiyorum.

Benim adetim duzensiz. Ama her ay olur. Ya 27 ya 30 illaki olur . En son 9 Ekim'de adet oldum. 2 kasımda kahverengi akintim geldi. Fazla değil adet gibi değil. 2 gün sürdü kesildi hemen. O günden bu yana bekliyorum. Yumurta takibini bilmiyorum.
Anladım canım. 2 Kasım acaba yerleşme mi dedim ama , öyle olsa şu an kan testin pozitif çıkması gerekiyor. Gidebiliyorsan bir kadın doğuma göster istersen. Bazen bu kadar stres olmam ve ya inan kendim de yaşadığım için biliyorum hamilelik beklemek bile etkileyebiliyor.
Ama en azından herhangi bi problem var mı yok mu doktor bi kontrol eder

Anladım canım. 2 Kasım acaba yerleşme mi dedim ama , öyle olsa şu an kan testin pozitif çıkması gerekiyor. Gidebiliyorsan bir kadın doğuma göster istersen. Bazen bu kadar stres olmam ve ya inan kendim de yaşadığım için biliyorum hamilelik beklemek bile etkileyebiliyor.
Ama en azından herhangi bi problem var mı yok mu doktor bi kontrol eder
Vallahi yoruldum .özel doktorlara gidiyorum. Onlar bile bir sürü vitamin yazıp yolluyor.

Back
X