R rozabilaa35 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2026 Mesajlar 42 Emoji Skoru 26 Puanlar 3 Yaş 29 Bugün 11:43 Konu Sahibi Konu Sahibi busrasrn #21 busrasrn .!.: Canım merhaba bence gidip bir kan testi var ben adetden bir gün önce testi yaptım bu şekilde çıkmıştı hemen gidip kan verdim ve tam 68.altıydı şu an 475’e çıktı ben de hiç belirti yoktu Genişletmek için tıkla... Verdim bugün canım bakalım ya yarın ya pazartesi sonuç çıkacak sen regl nekadar geçmişti ogrendin
busrasrn .!.: Canım merhaba bence gidip bir kan testi var ben adetden bir gün önce testi yaptım bu şekilde çıkmıştı hemen gidip kan verdim ve tam 68.altıydı şu an 475’e çıktı ben de hiç belirti yoktu Genişletmek için tıkla... Verdim bugün canım bakalım ya yarın ya pazartesi sonuç çıkacak sen regl nekadar geçmişti ogrendin
B busrasrn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Temmuz 2026 Mesajlar 17 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 37 Bugün 12:46 Konu Sahibi Konu Sahibi busrasrn #22 rozabilaa35 .!.: Verdim bugün canım bakalım ya yarın ya pazartesi sonuç çıkacak sen regl nekadar geçmişti ogrendin Genişletmek için tıkla... Ben adetime bir gün kala öğrendim ilk beta 68.6 ikincisi 181 dün verdiğim kanda da 475 çıktı ay hadi güzel haberler alırsın inşallah
rozabilaa35 .!.: Verdim bugün canım bakalım ya yarın ya pazartesi sonuç çıkacak sen regl nekadar geçmişti ogrendin Genişletmek için tıkla... Ben adetime bir gün kala öğrendim ilk beta 68.6 ikincisi 181 dün verdiğim kanda da 475 çıktı ay hadi güzel haberler alırsın inşallah
B busrasrn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Temmuz 2026 Mesajlar 17 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 37 Bugün 12:47 Konu Sahibi Konu Sahibi busrasrn #23 yakamozz14 .!.: Şuan 5+4 doktora gidene kadar 6+3 olacak karından ultrason ile belli olur dimi Genişletmek için tıkla... Bence belli olur canım hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyorum
yakamozz14 .!.: Şuan 5+4 doktora gidene kadar 6+3 olacak karından ultrason ile belli olur dimi Genişletmek için tıkla... Bence belli olur canım hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyorum
R rozabilaa35 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2026 Mesajlar 42 Emoji Skoru 26 Puanlar 3 Yaş 29 Bugün 13:28 Konu Sahibi Konu Sahibi busrasrn #24 busrasrn .!.: Bence belli olur canım hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyorum Genişletmek için tıkla... busrasrn .!.: Ben adetime bir gün kala öğrendim ilk beta 68.6 ikincisi 181 dün verdiğim kanda da 475 çıktı ay hadi güzel haberler alırsın inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah
busrasrn .!.: Bence belli olur canım hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyorum Genişletmek için tıkla... busrasrn .!.: Ben adetime bir gün kala öğrendim ilk beta 68.6 ikincisi 181 dün verdiğim kanda da 475 çıktı ay hadi güzel haberler alırsın inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah
Y yakamozz14 Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 301 Emoji Skoru 131 Puanlar 18 Yaş 30 Bugün 16:22 Konu Sahibi Konu Sahibi busrasrn #25 busrasrn .!.: Bence belli olur canım hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyorum Genişletmek için tıkla... Yazarım canım çok sağol
busrasrn .!.: Bence belli olur canım hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyorum Genişletmek için tıkla... Yazarım canım çok sağol