Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli o yüzden anlayamıyorum neden böyle çıktıGecikmen varsa betada çıkması lazımdı. Günlerin düzenli değil mi?
Yükselmez mi artık4gün geçikmeye olsa gebelik çıkardı.
Sanmıyorum. Mevsimsel gecikme olabilir. Benimde geçen ay 10gün gecikti daha sonra oldum. Olabilir böyle şeyler.Yükselmez mi artık
Benim gecikmeden 13. Gün sonra beta hcg 23 olarak pozitif çıkmıştı artmıştı canım. Ondan önce 2 kere bende kan verdim negatiftiselam hanımlar 4 gündür adet gecikmesi yaşıyorum bugun idrar testi ile silik çizgi gördüm ve kan testi verdim hemen sonucum 0.01 hamilelik belirtilerimde var adetimde gelmedi sizce yükselme ihtimali var mı geç döllenme olabilir mi
Sanmıyorum. Mevsimsel gecikme olabilir. Benimde geçen ay 10gün gecikti daha sonra oldum. Olabilir böyle şeyler.
Gerçekten mi umut oldunuz bana 7. Güne kadar gelmezse test verebılırım yanı tekrardanBenim gecikmeden 13. Gün sonra beta hcg 23 olarak pozitif çıkmıştı artmıştı canım. Ondan önce 2 kere bende kan verdim negatifti
Tabi ki geç yumurtlama diye bi durum var sonuçta ve herkesin başına geliyor adet olana kadar umut vardır canım inşallah sizinde vardır benim belirti olarak göğüs ağrım vardı pozitif geldikten sonra da kasık ağrılarım başladı sonunuz bana benzemez inşallah ben kürtaj günümü bekliyorum bebeğin gelişimi durduğu içinGerçekten mi umut oldunuz bana 7. Güne kadar gelmezse test verebılırım yanı tekrardan
Çok geçmiş olsun inşallah en erken zamanda tekrar mutlu haber alırsınızTabi ki geç yumurtlama diye bi durum var sonuçta ve herkesin başına geliyor adet olana kadar umut vardır canım inşallah sizinde vardır benim belirti olarak göğüs ağrım vardı pozitif geldikten sonra da kasık ağrılarım başladı sonunuz bana benzemez inşallah ben kürtaj günümü bekliyorum bebeğin gelişimi durduğu için
Çok teşekkür ederim amin inşallahÇok geçmiş olsun inşallah en erken zamanda tekrar mutlu haber alırsınızbeklemek belirsizlik yaşamak çok zor benimde şu an göğüs ve kasık ağrım var ve karnımda şişlik adetimde gelmeyınce emin olmuştum ama nasip vardır Rabbimin bir bildiği
Yükselmez mi artı
Merhaba moralini bozmak istemem ama hamile değilsin zaten dört günde olsa çıkardı değer az olurdu ama çıkardıselam hanımlar 4 gündür adet gecikmesi yaşıyorum bugun idrar testi ile silik çizgi gördüm ve kan testi verdim hemen sonucum 0.01 hamilelik belirtilerimde var adetimde gelmedi sizce yükselme ihtimali var mı geç döllenme olabilir mi