• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betaaaa

elif dyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2025
21
1
1
25
Kızlar merhaba hepinizi iyi bayramlar diliyorum
Gebelik için kan verdikten sonra betası yükselen var mı benim 15 gündür reglim geçiyor 6. Gününde kan verdim 0.19 çıktı

Ben de merak ediyorum .Hayatımda ilk defa bu ay belirti gösterdim bu kadar.Ya da artık 2 yıldır istediğim için yavaş yavaş sıyırma noktasına geldim de belirti arıyorum.Benim de 2 gün gecikmeyle aynı değer çıktı.Şu an 5.gündeyim.Bir daha yapmadım test.

Ben de merak ediyorum .Hayatımda ilk defa bu ay belirti gösterdim bu kadar.Ya da artık 2 yıldır istediğim için yavaş yavaş sıyırma noktasına geldim de belirti arıyorum.Benim de 2 gün gecikmeyle aynı değer çıktı.Şu an 5.gündeyim.Bir daha yapmadım test.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sizin de benim de inşallah biraz daha bekle öyle yap istersen benim testler hep silik ama kanda çıkmadı artık bayramdan sonra regl olmazsam tekrar kan vermeye gitcem

Amin inşallah.Çok ama çok üzülüyorum .Bazen bu imtihan ağır geliyor diyorum ama çözümü bende değil.Rabbim aratmasın kimseye .

Her şeyden önce çocuk konusunu kafanıza takmayı bırakın gerçekten bu o kadar önemli ki. Eşinizde sizde akışına bırakın, belirti aramayı bırakın. Sadece Allah’tan isteyin. Karşılıksız bırakmayacaktır rabbim.

Her şeyden önce çocuk konusunu kafanıza takmayı bırakın gerçekten bu o kadar önemli ki. Eşinizde sizde akışına bırakın, belirti aramayı bırakın. Sadece Allah’tan isteyin. Karşılıksız bırakmayacaktır rabbim.
Bazen insanların can yaka yaka sormaları da zoruma çok gidiyor.Onlar bilmiyor mu Allah nasip ediyor.Egoları mı tatmin oluyor acaba diye düşünmeden edemiyorum.Allah’ım kucağımızı boş bırakmasın.

Çok şükür ki artık her şeyin tedavisi mümkün Rabbim tez zamanda doğal yollarla nasip etsin inşallah
Aynı duaları ben de sizin için diledim.Rabbim kucağınızı doldursun tez zamanda ve hayırlı olanla

Bazen insanların can yaka yaka sormaları da zoruma çok gidiyor.Onlar bilmiyor mu Allah nasip ediyor.Egoları mı tatmin oluyor acaba diye düşünmeden edemiyorum.Allah’ım kucağımızı boş bırakmasın.
Sizde aynen bu cevabı verin. Bebek ha deyince olabilen bi şey değil Allah nasip ederse olur dersin cevabını alırlar. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Allah tez zamanda sana bebek nasip etsin inşallah.

kızlar benim testimi de yorumlar mısınız 3 gün önce yaptım bugün adet olmam gerekiyor du ama olmadım sadece mide bulantım var

Eklentiler

• IMG_3006.webp
    IMG_3006.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 11
Back
X