Betahcg 11.2 çıktı

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
ArkAdaşlar yarın adet olmam gerekiyor bende kan pıhtılaşması olduğu için erkenden yaptırıyorum. Daha önce bir kaybım oldu. bu değer hamile olduğumu gösterir mi? Yoksa sevinmeyimmi

Gösterir canım ama erken gebelik değeri bu. Gün aşırı takip edip iki katına çıkıyor mu diye bakılması lazım. İğnelere başladın mı?

Herhangi bir iğne ilaç vs kullandıysan o yüzden de bu değerlerde çıkar. Normal yoldan bşr gebelikse 2 gün sonra 22 ve üstü çıkmalı katlamalı sürekli

Umarım kimyasal gebelik falan yoktur kaç aydır bekliyorduk bebek haberini
Tahmin ediyorum bir buçuk yıl da ben bekledim o yüzden erken umutlanmanı istemem. Sınırda bir sonuç. Evet olabilirsin ama Kimse sana bu değerlerle kesin hamilesin ya da değilsin diyemez. Yüksek ihtimalle bir döllenme olabilir. benim ilk 200 ve bir gün sonra 300 çıktı küsuratları hatırlamıyorum. Doktorum folik kullan aspirine devam et şimdilik erken dedi. Bende de pıhtılaşma var. 2800 olduğunda bile ultrasonda bakma ihtiyacı duymadı. İstemedim de. Çünkü hala hamilelik denilmiyor. 6000 olunca ultrasona çağırdı yine gitmedim. Ne zaman 8 haftalık oldu diye hesap ettim o zaman ultrasona girdim ve o zaman hamile muamelesi gördüm

Pıhtılaşman ciddi boyuttaysa vakit kaybetmeden doktora git canım. Hengi genlerinde var mutasyon?

Siz iğneye ne zaman başladınız

ArkAdaşlar yarın adet olmam gerekiyor bende kan pıhtılaşması olduğu için erkenden yaptırıyorum. Daha önce bir kaybım oldu. bu değer hamile olduğumu gösterir mi? Yoksa sevinmeyimmi
Hamilesiniz ama çok minik yerleşme döneminde. Bolca istirahat edin ve 2 gün sonra testi tekrarlayın. İnşallah yükselir. Sağlıkla devamını görürsünüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…