- Konu Sahibi Cahil Filozof
Kendini toparlamana sevindim benim temmuzda kimyasal oldu bu ay hamileyim tekrarEvet canım ilacın son günüydü allaha şükür bu da geçti siz nasılsınız kimyasalın üzerinden kaç ay gecti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini toparlamana sevindim benim temmuzda kimyasal oldu bu ay hamileyim tekrarEvet canım ilacın son günüydü allaha şükür bu da geçti siz nasılsınız kimyasalın üzerinden kaç ay gecti?
Darısı basıma inşallahKendini toparlamana sevindim benim temmuzda kimyasal oldu bu ay hamileyim tekrar
Benim ilk 18 sonra 47 bugün tekrar verdim 90 çıktı acaba ilerler mi ya , çok kaygılıyımBöyle giderse benim 2000 anca olur ama yine de gideyim dedim
Reglden önce mi öğrendiniz yoksa regl gecikmesini beklediniz mi acabaBen 18 ile öğrenmiştim hayırlı olsunnnn![]()
Canım hiç kaygılanma.. olacak olan oluyor engel olamıyoruz. Sağlıcakla tutunur inşallahBenim ilk 18 sonra 47 bugün tekrar verdim 90 çıktı acaba ilerler mi ya , çok kaygılıyım
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insaAllah188 çıktı kan sonucum![]()
Reglden 2 gün önceydi herhaldeReglden önce mi öğrendiniz yoksa regl gecikmesini beklediniz mi acaba
Bugün tekrar verdim 90 dan 180 olmuş çok mu az artış siz eCanım hiç kaygılanma.. olacak olan oluyor engel olamıyoruz. Sağlıcakla tutunur inşallah
Canım 2 günde 1 verdiysen gayet güzel artmısBugün tekrar verdim 90 dan 180 olmuş çok mu az artış siz e
2 günde bir verdim kanama gelin alttan baktı rahim kalınlaşmış sıkıntı yok ama kese gözükmez daha dedi , alttan muayene beni korkuttu açıkçası bi şey olur mu acabaCanım 2 günde 1 verdiysen gayet güzel artmıs
Olmaz canım şimdi kese 3000 betafa felan gozukur ona gore gıt doktora2 günde bir verdim kanama gelin alttan baktı rahim kalınlaşmış sıkıntı yok ama kese gözükmez daha dedi , alttan muayene beni korkuttu açıkçası bi şey olur mu acaba
Çok güzel sağlıkla ilerlesin inşaAllahSelam kızlar ben pazar günü baktırdım beta 45 di reglme 3 gün vardı. Bugün baktırdım 363 olmuş sizce sağlıklı artış mı ?![]()
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsunÇok güzel sağlıkla ilerlesin inşaAllah