Başlıktaki değer 5. haftanın ilk günü için normal mi acaba?
Doktorum izinli 3 gün sonra gidebileceğim. Ama merak ediyorum. Sürekli kasık ağrılarım var. Değer düşük mü acaba?
Bende 5 haftalık oldum hayatımTeşekkür ederimhosbess . Umarım öyledir. Siz kaç haftalıksınız? Ağrılarınız benimkisi gibi çok mu?
Siz ne zaman gördünüz keseyiBenim de 300lerdeydi. Dert etmeyin inşallah güzel artar . Görürsün keseyi
Siz ne zaman gördünüz keseyi
anladım ben 7 gün önce yaptkm ama kan tahlilerimi şimdi artmıştir diye düşünüyorum ve sata göre 5+6 11gun sonra randevu aldım keseyi goruruy inşallahBeta hcg yükseldi 800 oldu 2 gün sonra da keseyi gördüm
Ve 557 iken sonucum doktor 3haftalik dedi bende çok kararsizim bebek küçük halen yani sata göre 5haftalik ama hiç sanmıyorum 4haftalik kesinanladım ben 7 gün önce yaptkm ama kan tahlilerimi şimdi artmıştir diye düşünüyorum ve sata göre 5+6 11gun sonra randevu aldım keseyi goruruy inşallah
Eşimin de icinde surekli geçiyor yani doktora gidene kadar 6 veya 7haftalik oluyur eşimde diyur biz kalp atislarini bile duycaz diyur insallahİnşallah görürsün hatta kalp atışı da olsa süper olur. Yoksa bekle bekle zaman geçmiyor :)
Eşimin de icinde surekli geçiyor yani doktora gidene kadar 6 veya 7haftalik oluyur eşimde diyur biz kalp atislarini bile duycaz diyur insallah
İnsallah teşekkür ederim canım ya sen kaç haftalık oldunDuyamazsan da endişelenme erken olabilir. Hayırlısı olsun hakkında
İnsallah teşekkür ederim canım ya sen kaç haftalık oldun
Hayirlisi canım sağlıklı kucağına alırsın inşallah sancin oluyur mu benim sancim oluyur korkuyorum bugünde sancim oldu bir süre sanci bırakmadı yarın ozel hastaneye gitmeyi düşünüyorumDoktorun birine göre 4+4 diğerine göre 5+5 anlamadım yani. Bebeğin görünmesiyle belli olcak sanırım tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?