Betahcg değeri..

Mavi turna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
117
53
Selam arkadaslar 4 haftalik gebelikde betahcg 359 nasil bir değer sizce henüz doktora gösterme firsatmiz olmadi
Ablam için soruyorum biraz düsük diye endişeleniyor bende sizlere sormak istedim

Kaç gün gecikme oldu?
Bu hcg genelde döllenme olayıyla ilgili.
Bazen 2 3 gün gecikmede böyle çıkabikirken bazen 1 gün gecikmede 1000lere yakın çıkabiliyor.
Sadece hcg değerine göre yorum yapılması doğru değil. Telaşlanacağına bu güzel sürecin tadını çıkarsın

Kaç gün gecikme oldu?
Bu hcg genelde döllenme olayıyla ilgili.
Bazen 2 3 gün gecikmede böyle çıkabikirken bazen 1 gün gecikmede 1000lere yakın çıkabiliyor.
Sadece hcg değerine göre yorum yapılması doğru değil. Telaşlanacağına bu güzel sürecin tadını çıkarsın
Daha önce 1 kere kimyasal gebelik geçirdi o yüzden telaşlandi

Canım ben test yaptırdığımız bir haftam.gecmisti değerim böyleydi geç dollenmeydi

48 saat sonra aynı yerde testi tekrarlasın iki katına çıktıysa sağlıklı ilerliyor demektir. Bu değer tek başına birşey ifade etmiyor.

Bence iyi değeri. Ben hiç ölçtürmedim mesela. Çift çizgi, bekle, doktor, kese şeklinde ilerledim.
2 gün sonra tekrar baktırsın. İkiye katladı ise tamam.
Kimyasal gebelikte bu kadar yükseliyor mu bhcg?

Betahcg'nin değeri değil 48 saatte kendisini ikiye katlayıp katlamadığı önemli
Hayırlı olsun şimdiden

Ben ilk ogrendigimde 195 di degerim güzelde arttı ama kimyasaldı bununla alakası yok canım düşüş olmadikca yerinde saymadıkça sorun olmaz benim hızla düşmeye başlamıştı ve düşük oldu

Ben ilk ogrendigimde 195 di degerim güzelde arttı ama kimyasaldı bununla alakası yok canım düşüş olmadikca yerinde saymadıkça sorun olmaz benim hızla düşmeye başlamıştı ve düşük oldu
Senin değerin kaçıncı haftada düştü yada kaç testten sonra

Senin değerin kaçıncı haftada düştü yada kaç testten sonra
195 di 3 gün sonra 600 kusurdu sonra gitmedim hic 15 gün adetim geçiyordu leke geldi o zaman gittim kese olusmamisti 2 gün sonrada kan parçaları geldi kimyasalmis

Back
X