Betahcg değeri..

Benim 86 çıkmıştı :) gereksiz stres yapmasin 2 gun sonra tekrar versin yukselisi takip etsin .Hayirli uğurlu olsun ;)

Benim ilk hamileliğimde çok yüksek çıkmıştı, üstüne gördüm yada çoğul gebelik galiba diye düşünmüştüm. Ablanızın Değerinde artma oluyorsa sıkıntı yapmayın

Benim adet olmam gereken günde 27 çıkmıştı. 48 saat sonra tekrar bakalım dedi doktorum, 48 saat sonra da 28 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ama yarın 19. haftamız bitiyor :) o yüzden ablanız takılmasın bunlara..

Merhaba büyük bir kısım burada diye buraya yazıyorum. Bende geçen hafta idrar testi ile gebe olduğumu öğrendim beta hcg değerim şu şekilde 203.4 48 saat sonra 398.0 çıktı. Bugün tekrarlayacağım. Ha bu arada progesteronum da 41.0 dış gebelikten çok korkuyorum şuan. Fikirlerinizi cevaplarınızı sabırsızlık ile bekliyorum

Benim adet olmam gereken günde 27 çıkmıştı. 48 saat sonra tekrar bakalım dedi doktorum, 48 saat sonra da 28 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi ama yarın 19. haftamız bitiyor :) o yüzden ablanız takılmasın bunlara..

Canım benim kan değerlerim 1 haftadir çok az artiyoa doktor kimyasal dedi bugun ne yapmaliyim

Ben ilk ogrendigimde 195 di degerim güzelde arttı ama kimyasaldı bununla alakası yok canım düşüş olmadikca yerinde saymadıkça sorun olmaz benim hızla düşmeye başlamıştı ve düşük oldu[/QUOTE
Merhaba arkadaşım yazın dikkatimi çekti bende kimyasal gebelik yaşamıstım şimdi tekrar geneyim adet günüme 1 gün var ve 190 cıktı dün değer 90 dı acaba kimyasal olabilir mi gene

dun 90 bugün 190 doğru anladıysam güzel artmış tabi sağlıklı bır gebelıkmı kimyasal mı zaman gösterir bhcg 2 günde bır baktır dr git umarım saglıkla ilerler

dun 90 bugün 190 doğru anladıysam güzel artmış tabi sağlıklı bır gebelıkmı kimyasal mı zaman gösterir bhcg 2 günde bır baktır dr git umarım saglıkla ilerler
Evet canım dün 90 dı bugün 190 cıktı senin değerlerinde de artıs bu sekildemiydi o kadar kaygılıyım ki uzun süredir bebek istiyoruz. Allahım isteyen herkese nasip etsin

Evet canım dün 90 dı bugün 190 cıktı senin değerlerinde de artıs bu sekildemiydi o kadar kaygılıyım ki uzun süredir bebek istiyoruz. Allahım isteyen herkese nasip etsin
kımyasalım baslarda güzel arttı sonra baktırmadım bekledim dr gıtmek için o arada leke geldi dr gittim kese oluşmamıştı ertesi gün düşmeye başladı zaten su an yume hamıleyım bunda sorun yok bakalım umarım senınde sorunsuz geçer kimyasalın çaresi yok ben bunda hemen dr gittim her ihtimale karşı progestan verdi dr sende gıt hemen bekleme

kımyasalım baslarda güzel arttı sonra baktırmadım bekledim dr gıtmek için o arada leke geldi dr gittim kese oluşmamıştı ertesi gün düşmeye başladı zaten su an yume hamıleyım bunda sorun yok bakalım umarım senınde sorunsuz geçer kimyasalın çaresi yok ben bunda hemen dr gittim her ihtimale karşı progestan verdi dr sende gıt hemen bekleme
Canım benim kan pıhtılaşmamdan dolayı olmuş demisti bir öncekinde
Şimdi gebe kalınca prednol kullan demişti ona başladım coraspirinde kullanıyorum
Çok tebrik ederim hayırla kucagna al
Keseyi ne zaman gördün

Canım benim kan pıhtılaşmamdan dolayı olmuş demisti bir öncekinde
Şimdi gebe kalınca prednol kullan demişti ona başladım coraspirinde kullanıyorum
Çok tebrik ederim hayırla kucagna al
Keseyi ne zaman gördün
keseyı 4+5 de gördü dr karından

Back
X