betahcg değerime bakar mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bugun test yaptim 10.22 çikti adetim 2 gün gecikti. Kadın doğumda çalısiyorum doktorlarimin dedigine göre şuan emin değiller 1 hafta sonra tekrar test yapalim dediler ama nasıl dayancam bilmiyorumm :))

Bende bugun test yaptim 10.22 çikti adetim 2 gün gecikti. Kadın doğumda çalısiyorum doktorlarimin dedigine göre şuan emin değiller 1 hafta sonra tekrar test yapalim dediler ama nasıl dayancam bilmiyorumm :))
2 gün sonra bi daha baktir istersen 2 ye katlaması gerek 2 günde..herşey güzel olur umarım..ben de pazartesiyi bekliyorum ama bugün acile gidip kan versem mi diye de düşünüyorum :)

2 gün sonra bi daha baktir istersen 2 ye katlaması gerek 2 günde..herşey güzel olur umarım..ben de pazartesiyi bekliyorum ama bugün acile gidip kan versem mi diye de düşünüyorum :)

Ben bugun acilde gene verdim dayanamayip 7.26 ya düsmüs deger.. dün 10.22 cikmisti. Bence bu dusuk belirtisi gliba

Ben bugun acilde gene verdim dayanamayip 7.26 ya düsmüs deger.. dün 10.22 cikmisti. Bence bu dusuk belirtisi gliba
Üzüldüm...ne diyeyim hayırlısı olsun..ben de geçen yıl kimyasal gebelik geçirmiştim,üzücü

Bugün değerim 580 çıktı:) çok mutluyum.inşallah sonu güzel gelir

Bugün doktora gittim küçücük bi kese gördük ama kalp atışı henüz yok..dualarınıza ihtiyacım var

Bugün doktora gittim küçücük bi kese gördük ama kalp atışı henüz yok..dualarınıza ihtiyacım var
canım ben kızımı adetim 5 gün geçince 13,89 la öğrendim 8.haftada kalp atışını duyduk Allah sağ salim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin korkma dua et bol bol. kızım şuanda 3 yaşında nasip varsa zor görüneni kolaylaştırıyor Rabbim

İnşallah amin..kızının da uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah :)

Merhaba. Ben sali gunu adet gunumdu test yaptirdin beta 55 cikti. Carsamba gunu beta 105.54 progesteron 44 cikti. Bugun beta 296.54 cikti. Progesteronsa 32 ye dusmus. Doktor bu dalgalanma normal 9 yada 10 a duserse yani yuksek dalgalanmalarda sikinti var demek dedi. Sizce durummum nasil.carsamba kontrolum var

Betahcg artışı güzel bence.progesteron u bilmiyorum.neden bakıyor ki ona? benim hiç bakmadı..

Merhaba herkese..benimki dış gebelikmiş,ameliyat oldum 2 hafta önce malesef..çok üzücü çok acıydı...sizlerin hamileliği iyi gidiyordur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…