Betahcg değerine bakarmısınız..

BurcuYengec

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedası...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.215
1.899
133
36
Kızlar selamın aleyküm bugün kan testi verdim beta değerim 49.13 çıktı bu nasıl sizce ben hiç anlamıyorum muayene olamadım yorumlarmısınız lütfen 🥰

Kızlar selamın aleyküm bugün kan testi verdim beta değerim 49.13 çıktı bu nasıl sizce ben hiç anlamıyorum muayene olamadım yorumlarmısınız lütfen 🥰
Aleyküm selam canm hayırlı olsun diyelim bizde o zaman🥰 pozitif ama daha çok yeni sanırım ondan düşük çıkmış. Adetin gecikti mi.

Aleyküm selam canm hayırlı olsun diyelim bizde o zaman🥰 pozitif ama daha çok yeni sanırım ondan düşük çıkmış. Adetin gecikti mi.
Hayır gecikmedi daha 3 gün var aşkım inşallah hamileyimdir kuzum ya ağzın bal yisiiinn 🥰🤲

Hamilesiniz , sağlıkla ilerlesin inşallah 😍 belirtileriniz üzerine mi test yaptırdınız erken öğrenmişsiniz 🤗

Hamilesiniz , sağlıkla ilerlesin inşallah 😍 belirtileriniz üzerine mi test yaptırdınız erken öğrenmişsiniz 🤗
Evet aşırı gaz sancım bel ağrım göğüs ağrım çok fazlaydı zaten istiyorduk kuzum sabredemedim malum hemen öğrenmek istedim 🥰

Aynen daha adetin bile gecmemis ondan düşük çıkmış ama gebelik var Allah kucağına almayı nasip etsinnn 😍
Amiiinn inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin pzrtsi tekrar gidicem kan vermeye inşallah normal seyreder 🤲🤲

İyi çıkmış canım şuan hamilelik var ama çok yeni belli ki artışına baktırman gerekiyor inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 😍

Kızlar acayip uyumuşum kafamı kaldıramıyorum hamilelikten sanırım hala daha uykum var 😴😴

Adetin gecikmesini bekleyin lütfen erken testler üzüntüye neden olabiliyor. Diğer arkadaşlar için yazdım. Hayırlı olsun beta değerini takip etmeniz gereken bir dönem şuan için. 2500 üzeriydi sanırım kesenin görünmesi yolk saç ve embriyo ile kalp atışının takibi ile kesin gebelik izlenmiş olur. Hayırlısı olsun

Adetin gecikmesini bekleyin lütfen erken testler üzüntüye neden olabiliyor. Diğer arkadaşlar için yazdım. Hayırlı olsun beta değerini takip etmeniz gereken bir dönem şuan için. 2500 üzeriydi sanırım kesenin görünmesi yolk saç ve embriyo ile kalp atışının takibi ile kesin gebelik izlenmiş olur. Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım 🥰 beklemek çok zor malesef insan çok sabırsız oluyo ama çok haklısın zamanını beklemek lazım artışını takip edicem inşallah hayırlısı olsun 🙏

Back
X