- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.899
- 133
- 36
- Konu Sahibi BurcuYengec
-
Aleyküm selam canm hayırlı olsun diyelim bizde o zamanKızlar selamın aleyküm bugün kan testi verdim beta değerim 49.13 çıktı bu nasıl sizce ben hiç anlamıyorum muayene olamadım yorumlarmısınız lütfen
Hayır gecikmedi daha 3 gün var aşkım inşallah hamileyimdir kuzum ya ağzın bal yisiiinnAleyküm selam canm hayırlı olsun diyelim bizde o zamanpozitif ama daha çok yeni sanırım ondan düşük çıkmış. Adetin gecikti mi.
Aynen daha adetin bile gecmemis ondan düşük çıkmış ama gebelik var Allah kucağına almayı nasip etsinnnHayır gecikmedi daha 3 gün var aşkım inşallah hamileyimdir kuzum ya ağzın bal yisiiinn
Evet aşırı gaz sancım bel ağrım göğüs ağrım çok fazlaydı zaten istiyorduk kuzum sabredemedim malum hemen öğrenmek istedimHamilesiniz , sağlıkla ilerlesin inşallahbelirtileriniz üzerine mi test yaptırdınız erken öğrenmişsiniz
Amiiinn inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin pzrtsi tekrar gidicem kan vermeye inşallah normal seyrederAynen daha adetin bile gecmemis ondan düşük çıkmış ama gebelik var Allah kucağına almayı nasip etsinnn
İyi çıkmış canım şuan hamilelik var ama çok yeni belli ki artışına baktırman gerekiyor inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınKızlar selamın aleyküm bugün kan testi verdim beta değerim 49.13 çıktı bu nasıl sizce ben hiç anlamıyorum muayene olamadım yorumlarmısınız lütfen
Darısı biz isteyenlere olsun , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunEvet aşırı gaz sancım bel ağrım göğüs ağrım çok fazlaydı zaten istiyorduk kuzum sabredemedim malum hemen öğrenmek istedim
Aynen önemli olan artışı umarım herşey gönlüne göre olurAmiiinn inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin pzrtsi tekrar gidicem kan vermeye inşallah normal seyreder
Amiiinn kuzum Allah razı olsunİyi çıkmış canım şuan hamilelik var ama çok yeni belli ki artışına baktırman gerekiyor inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Ayy eveett inşallah cnm sende durum nedir bakiyimAynen önemli olan artışı umarım herşey gönlüne göre olurdarısı benm başıma
Adetin gecikmesini bekleyin lütfen erken testler üzüntüye neden olabiliyor. Diğer arkadaşlar için yazdım. Hayırlı olsun beta değerini takip etmeniz gereken bir dönem şuan için. 2500 üzeriydi sanırım kesenin görünmesi yolk saç ve embriyo ile kalp atışının takibi ile kesin gebelik izlenmiş olur. Hayırlısı olsunKızlar selamın aleyküm bugün kan testi verdim beta değerim 49.13 çıktı bu nasıl sizce ben hiç anlamıyorum muayene olamadım yorumlarmısınız lütfen
Teşekkür ederim canımAdetin gecikmesini bekleyin lütfen erken testler üzüntüye neden olabiliyor. Diğer arkadaşlar için yazdım. Hayırlı olsun beta değerini takip etmeniz gereken bir dönem şuan için. 2500 üzeriydi sanırım kesenin görünmesi yolk saç ve embriyo ile kalp atışının takibi ile kesin gebelik izlenmiş olur. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?