Betahcg kan testi

salihaykn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
6
1
1
28
Merhaba erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla cinsel ilişki yaşadık adet oldum ama adetim normalde 6 gün surerken bu sefer 3 gün sürdü daha sonrasında kan testi yaptırdım kan testinde Total betahcg 0.10< ki/l çıktı daha onra bir ay sonra tekrar adet oldum gecikti yine üç gün adet oldum iki ay sonra idrarda hamilelik testi yaptım kere negatif çıktı sizce hamilelik var mıdır?

Eklentiler

• IMG_20230629_015545.webp
    IMG_20230629_015545.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 125
YOK. 5 olması gerekiyor en az . Sizin <0.10 yani 0.10 dan bile az demek sizce mümkün mü? Hepsini geçtim sperm yokken yumurta nasıl döllenebilir?

Bazen yumurtlama.gec oluşuyor diyorlar ondan dolayı korktum ben de
YOK. 5 olması gerekiyor en az . Sizin <0.10 yani 0.10 dan bile az demek sizce mümkün mü? Hepsini geçtim sperm yokken yumurta nasıl döllenebilir?
Mililitre bazında bakıldığı için litre bazında bakılınca korktum ben

Ben son adet günümden hesaplarsak 5. Hafta beta hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı. 6. Haftanın sonlarına doğru tekrar yaptırdım. Yine 1.20 çıktı. Aynı hastanede yaptırdım acaba bir yanlışlık falan olabilir mi? 1 gün gecikmeli adet oldum fakat hala emin olamıyorum.

Ben son adet günümden hesaplarsak 5. Hafta beta hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı. 6. Haftanın sonlarına doğru tekrar yaptırdım. Yine 1.20 çıktı. Aynı hastanede yaptırdım acaba bir yanlışlık falan olabilir mi? 1 gün gecikmeli adet oldum fakat hala emin olamıyorum.
Negatif tabii ki

Negatif tabii ki
bir umut deyip tekrar test yaptırdım bugün 0.100 çıktı fakat kahverengi lekelenmelerim oluyor. Adet de oldum. Adetten sonraki 2. Haftam bu hafta bu lekelenmelerin sebebi nedir acaba. Toplam 7 hafta olacak ilişkiden bir önceki adet haftamı da hesaplarsak. Stresten falan olabilir mi yolsa yerleşme kanaması mı?

Negatif tabii ki
Ben en son 20 hazirdan reng olmusdum 10 temmuzdâ beta 9.6 oldu adetime daha 10 gun falan vardi. Doktor daha erken adeti bekle dediyi halde dayanamayib 13 temmuz bidaha verdim 14.8 cikti. Kimyasal falan diye korkdum doktor bekle dedi adet gecince yapdir bidaha dedi adet gunuk yarin acaba yukselirmi

Ben en son 20 hazirdan reng olmusdum 10 temmuzdâ beta 9.6 oldu adetime daha 10 gun falan vardi. Doktor daha erken adeti bekle dediyi halde dayanamayib 13 temmuz bidaha verdim 14.8 cikti. Kimyasal falan diye korkdum doktor bekle dedi adet gecince yapdir bidaha dedi adet gunuk yarin acaba yukselirmi
Adetiniz en az 2-3 gün gecikmeden kan vermeyin bence. Bu değerde kimyasal gibi duruyor ama daha erken dönem olduğu için de olabilir. En az 4-5 gün bekleyin yani adet olmazsanız verirsiniz kan tekrar

Adetiniz en az 2-3 gün gecikmeden kan vermeyin bence. Bu değerde kimyasal gibi duruyor ama daha erken dönem olduğu için de olabilir. En az 4-5 gün bekleyin yani adet olmazsanız verirsiniz kan tekrar
Eger yukselirse ne kadar olmasi lazim? 14.8 in uzerine?

Kizlar bugun kan verdim hamileyim yukselmis degerlerim cok sukur

Eklentiler

• IMG_20230722_143554.webp
    IMG_20230722_143554.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 56
Back
X