BetaHCG Kan Testi

MrsTeddy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
9
6
1
Kizlar Beta Hcg kan testi olmak istiyorum ama kayitlara dussun de istemiyorum. Nereye gidebilirim, lutfen bana yardimci olun

Bildigim kadariyla ozel hastaneler saglik ocaklarina haber vermiyor.
Ama kayit altina herturlu alinir.
Idrar testini deneyin

özel polikliniklerde yaptırırsanız bir sıkıntı olmaz diye biliyorum.. evde idrar testi de deneyebilirsiniz.

merak etme canım kayıtlara düşmüyor bu sana özeldir ki bu atıyorum şeker hastalığı bile olsa kimsenin tahlilleri kimseyle paylaşılamaz bu yasal olarak suçtur ancak mahkeme kararıyla eski kayıtlar incelenirse ögrenebilirler yada git bir hastaneye test yaptır ki yine düşünmüyorsan idrar testi sonucuna bak.ben sağlık personeliyim ayrıca adetin gecikti mi birde idrarda test yaptın mı?

Hanımlar çok teşekkür ederim yanıtlarınız için öncelikle

şöyle canım ben biraz paranoyak olmaya başladım, üç ay öncesinde gerçekleşti birliktelik ki birliktelik de değildi. Üzerine dört kez regl gördüm hem de tam gününde, hiçbir belirtim de olmadı. Ama en ufak şeyler tedirgin ediyor beni. Mesela rahatsızlandım biraz ciğerlerimden, sürekli öksürmekten karnım kasıldı ve gerildi, şimdi bunu sürekli kafamın içinde hamileliğe yoruyorum Kafayı yemek üzere gibi hissediyorum bazen. Bu üzerine görme mevzusu da cabası, böyle bi durum da varmış. Hiç bu forumda öyle birini okumadım ama tıbbi olarak da mümkünmüş falan filan, biraz gergin hissediyorum o yüzden anlayacağın <3

Cnm suan 3 aylık hamile olurdun karninda çıkardı ve cok net belli ederdi rahat tut icini

Kizlar Beta Hcg kan testi olmak istiyorum ama kayitlara dussun de istemiyorum. Nereye gidebilirim, lutfen bana yardimci olun
canım benım basıma geldı daha önce yazmıstım..3 yıl oldu ne arayan var ne soran..artı senın bılgılerını kımseyle paylasmazlar..ozel bı hastaneye gıt ve ucretlı muayene ol.

tıbbı olarak mumkun laki onların kıst vs bir suru problrmi olanlar yada adet düzensizliği vb ki o ihtımal o kadar duşukk ki

Cnm suan 3 aylık hamile olurdun karninda çıkardı ve cok net belli ederdi rahat tut icini

Ya canim benim cok tesekkur ederim, hatta soyle 3 aydan da fazla oluyor. 8 Aralik gunu oldu bahsettigim birliktelik ve 3 ay 3 hafta oluyor, nerdeyse dorduncu ay yani. Cok cok tesekkur ederim tekrardan Allah gonlune gore versin herkesin burdaki bebek sahibi olmayi isteyen tum annelere yardimci olsun♥

canım benım basıma geldı daha önce yazmıstım..3 yıl oldu ne arayan var ne soran..artı senın bılgılerını kımseyle paylasmazlar..ozel bı hastaneye gıt ve ucretlı muayene ol.

Biliyorum sizi de cok mesgul ettim, cok tesekkur ederim size de yardiminiz icin ♥

tıbbı olarak mumkun laki onların kıst vs bir suru problrmi olanlar yada adet düzensizliği vb ki o ihtımal o kadar duşukk ki

Kist ve adet duzensiligi gibi bi problemim yok, umarim sanssiz anima denk gelmemistir ♥ Ilginiz icin cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…