Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kaç canım değerlerin ? Benim perşembe 233.4 tü dün 510 olmuş. Seninle aynıyız. Cmtesi çağırdı doktorum keseyi görmek içinikizmi acaba niye o kadar yuksekki ☺ ben de sasirdm bi an benimki dusuk.gbi geldi.
benim sali 38 di persembe gunu 88 olmustu.dun benim adet gunumdu.adet olmadimSenin kaç canım değerlerin ? Benim perşembe 233.4 tü dün 510 olmuş. Seninle aynıyız. Cmtesi çağırdı doktorum keseyi görmek için
Benim de sizinle aynı dönemde 5898 çıktı bir çok kişiye göre yüksek ikiz olabilir mi diye düşündüm keseyi gördü doktor o zmn belli olabilir mi acabaKızlar 4+5 günlük hamileyim bugün betahcg yaptırdım 5198 çıktı sizce kese görünür mü artık?bi de değerim sanki çok yükselmiş bunun nedeni ne olabilir acaba?şimdiden teşekkür ederim.
Benim degerim 857.75 4.5 aylik hamileyim sizinki buyuk ihtmal ikiz falandr insaallah hayrlisiyla aliriz kucagimiza
Ayyy yanls olms cnm bnmm kusura bakma857.75 değerim ve 4.5 aylık mı hamilesin canım? Hafta olmasın o ?