Betahcg ve kese hakkında

Mushkara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
82
51
3
35
Kızlar 4+5 günlük hamileyim bugün betahcg yaptırdım 5198 çıktı sizce kese görünür mü artık?bi de değerim sanki çok yükselmiş bunun nedeni ne olabilir acaba?şimdiden teşekkür ederim.

Kesen görünür muhtemelen canım. Ama değerin gerçekten çok yüksekmiş benim 4+5 te 516 çıkmıştı.

Kızlar ben de şaşırdım yüksek görünce ikizlik ultrasonda görünür mü keseyi görmeye gittiğimde?bi de sizlerin hcg si kaç acaba hemen hemen aynı dönemdeyiz

Ben miniğimi 5.haftada BetaHcg 586 iken gördüm :) Sende görürsün mutlaka :) Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin insallah. Hayırlı Olsun. :) :anne:

Senin kaç canım değerlerin ? Benim perşembe 233.4 tü dün 510 olmuş. Seninle aynıyız. Cmtesi çağırdı doktorum keseyi görmek için
benim sali 38 di persembe gunu 88 olmustu.dun benim adet gunumdu.adet olmadim
yarin tekrar test yaptiricam

Kızlar acaba benimkinin yüksek olmasının sebebi adet döngünün 26 gün olması olabilir mi?ya da ikiz mi acaba sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz

Benim hcg değerim 2 ye katlamadı üçe dörde karladı bende Bi tedirgin oldum . Ama kişiden kişiye de değişiyor olabilir. 38.25 ten 4 gün sonra 444.15 bundan iki gün sonra 1950 oldu.

Kızlar 4+5 günlük hamileyim bugün betahcg yaptırdım 5198 çıktı sizce kese görünür mü artık?bi de değerim sanki çok yükselmiş bunun nedeni ne olabilir acaba?şimdiden teşekkür ederim.
Benim de sizinle aynı dönemde 5898 çıktı bir çok kişiye göre yüksek ikiz olabilir mi diye düşündüm keseyi gördü doktor o zmn belli olabilir mi acaba

Benim degerim 857.75 4.5 aylik hamileyim sizinki buyuk ihtmal ikiz falandr insaallah hayrlisiyla aliriz kucagimiza

Benim adetten 1 gün sonra bhcg 88 çıktı ve çift rahimliyim yarın doktora gidicem bakalım çok stresliyim çok gerginim

Back
X