Betahcg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sweetwomen2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
25
1
16
arkadaslar bisey soracagım sat 16 ekim cinsel iliski günlerim 27 ve 30 ekim korunduk 12 kasım’da adet oldum ilk 2 gün yogun gecmisti sonrasında azaldı 27 kasım günü de beta baktırdım sonucum <2,00 çıktı hamilelik olsaydı beta söylediğim tarihlere kadar yükselmiş olmaz mıydı

Mune Rica etsem şu hanımefendi sürekli farklı başlık ama aynı konu içeriği ile paylaşım yapıyor, insanlar kaç kez cevap verdiği halde anlamıyor

Sürekli sormadık ki 1 kere soru sorduk
Canim arkadaşım defalarca aynı başlıkla insanlari darliyorsun sana defalarca yorum atılmasına yok yok yok demelerine rağmen anlamıyorsun. Regl olmuşsun kanamam şu kadar sürdü degerim bu hamilemiyim diyorsun kim bilir kaç yasindasin bu şekilde hamile kalinmadigini bilmiyorsun. Gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar varken boş yere kirlilik yaratıyorsun. Yeter da

tamam daha sormayız kusura bakma lütfen ayrıca ben bilmiyordum buranın böyle olduğunu
Ablacım yaşın kaç hamile kalmaktan korkuyorsan lütfen korun. Her ay her ay böyle düşünerek kafayı mı yiyeceksin ilişkiye gireli olmuş neredeyse üç ay ne hamileligi , burada sormak yerine birazcık biyoloji bilgin olsa zaten olmayacağını bilirsin yapma gözünü seveyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…