• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi ve geç döllenme

Bu ay sanırım böyle bir sorun var mevsimsel mi acaba 🙄
Adet 3 Kasım da.
düzgün adetlerim.en fazla 1.3.5 gün öne geliyor hiç geç olmuyordu.
Yani 1 Aralık gibi olmam gerekiyordu.daha olmadım.gecikmenin 13 günü beta yaptırdım.0.26 çıktı.
Geç döllenme bile olsa şimdiye kdr çıkması gerekmez miydi..
Sat göre 42 gün geçti..sadece adet olacak gibi zaman zaman Ağrı oluyor ama beklenen tarihten beri.sol yumurtalık tarafında birazda.akıntı vs yok...birkaç gün daha bekleyip Dr a mı gitsem yoksa yine test mi yaptırsam bilemedim :/
Benim gecikmemin 17. Günü doktor duphaston yazdı dün bitti hiç ağrım yok olacak gibi hissetmiyorum kendimi en son gecikmenin 5. Günü kanda negatif çıktı ondan sonra ne test yaptım ne kanda baktırdım bebek yapmayı geçiyorum doğru düzgün yumurtlayamıyorum bile ne olacak bilemedim 😂😂😂😂

Benim gecikmemin 17. Günü doktor duphaston yazdı dün bitti hiç ağrım yok olacak gibi hissetmiyorum kendimi en son gecikmenin 5. Günü kanda negatif çıktı ondan sonra ne test yaptım ne kanda baktırdım bebek yapmayı geçiyorum doğru düzgün yumurtlayamıyorum bile ne olacak bilemedim 😂😂😂😂
Bu arada adetim ilk defa gecikti normalde 28 günde bir olurum asla gecikmez ama bu sefer bir anormallik var hormonlarım normal pcos yok ama anlamış değilim

Bu arada adetim ilk defa gecikti normalde 28 günde bir olurum asla gecikmez ama bu sefer bir anormallik var hormonlarım normal pcos yok ama anlamış değilim
Benimde döngüm 28 gün normalde ilk defa böyle oldu.ama ben geçtiğimiz 2 ay çok antibiyotik kullandım 6 kutu ilaç,6 tane iğne yaptırdım.zatürreden dolayı.okdr çok tomografi ultrason röntgen çekildiki olsaydı bile bunlardan da korktum..geçtiğimiz ay stresliydi bnm için.aslında haftaya pzrtesi devllette randevum var ama bugün artık dayanamayıp gittim Dr a,antibiyotik ve stres kaynaklı olabilir rahmin temiz yumurtalıkta birşey yok dedi.sizin ilaçtan verdi,geç döllenme olabilir mi dedim,öyle birşey yok dedi..inş en kısa zamanda olurum.ara ara ağrım oluyor,.
İnşallah hayırlısı kolaylıkla olsun sizin için...ben Bebek düşünmüyorum gecikme o yüzden korkuttu beni.

Son düzenleme:
Kızlar reglime 3 gün var daha ama bir kac belirtim olunca dayanamadım bi erken bi kaset test yaptım kaset olan miratech erken olan duratest. Miratech saniyeler icinde cikardı ikinci cizgiyi, duratest olanda 30 40 saniyede cikardi. Kameram çok iyi degil ama olabildigince net cekmeye calistim buraya yukleyincede kalite dusuyo sizce markalar guvenilir mi bosuna heycan yapmayayim

Eklentiler

• 1000184261.webp
    1000184261.webp
    44 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000184257.webp
    1000184257.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar reglime 3 gün var daha ama bir kac belirtim olunca dayanamadım bi erken bi kaset test yaptım kaset olan miratech erken olan duratest. Miratech saniyeler icinde cikardı ikinci cizgiyi, duratest olanda 30 40 saniyede cikardi. Kameram çok iyi degil ama olabildigince net cekmeye calistim buraya yukleyincede kalite dusuyo sizce markalar guvenilir mi bosuna heycan yapmayayim
Evet görünüyor çizgi.ama testler ne kadar güvenli bilemem.kan verebilirsiniz daha iyi sanki

Back
X