Betahcg

Duygubuluthan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
3
0
1
Kizlar merhaba ben pko hastasiyim 4 yasinda bir oglum var bir dusuk bir dis gebelik yasadim 1 sene once size sorum su adetim 9 gun gecti 2 gun gectgnde betahcg testi yaptrdm 59.42 cikti 3.gun tekrar yaptrdm 79 cikti 5. Gun tekrar yaptrdm 216 gebelik varmidir ilcede otryorz malesef hastane uzak bu hafta ici gidicez ama sabredemiyorum ve belimde hafif hafif agri var yardmci olun nolur

Merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım.Bebişleriniz hayırlı olsun.Bende az önce hcg testi verdim yarın alıcam sonucunu.Çatlatma iğnesi ile gebelik deniyoruz şuan iğneyi olalı 12 gün oldu gebelik varsa kanda çıkarmı sizce? Ha bide sanki adet olacakmış gibi karnım ağrıyo

Aynur5656 bacimm bgun dr gittim 1592 cikti keseyide gorduk cok sukur haftaya kalp atislarini duycammm ya bu devlet hastanesi hemsireler insani cok korkutuyor sevinme falan dediler 216 cknca

Benim 9 gun gecti 1592 cikti canm kesin cikar hayirli haberini bekliyorum

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?

Merhaba benim de adetime 4 gün var normalde ama ben erken erken olduğum için bugün kan testi yatırdım beta hcg:9.85 çıktı sizce nasıl bu değer?hamile miyim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…