Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba normalde 10 hatta bazı doktorlar 5 in üzerine gebelik diyorlar. Ama çok çok erken bir dönemindesiniz. Yani daha yeni tutunma aşamasında muhtemelen. Biraz da erken test yaptırmışsınız. Adet gününüz bir iki gün geçsin ( şimdi beklemek çok zor biliyorum ama) tekrar kan verin zaten varsa oldukça yüksek bir değer çıkacaktır, ama değer yine düşük çıkarsa yada sıfırlanırsa tutunamamış ve kimyasal gebelik olmuş demektir. Şuan her iki seçeneği söylemek için de erken. En azından 6-7 gün bekleyin tekrar kan testi bakın. Buarada evde gebelik testini de bakın bence şuan çizginiz çok çok silik görünecektir hayalet çizgi gibi, eğer günden güne koyulaşırsa herşey süper zaten. umarım Allah gönlünüze göre verirKızlar reglime daha 4. 5 gün var. Dayanamadım kan testi yaptım bugün. Hormon 7.42 çıktı acilden olduğu için doktorla çok konuşamadım.Sizce hamilelik var mıdır.
Çoook teşekkür ederimMerhaba normalde 10 hatta bazı doktorlar 5 in üzerine gebelik diyorlar. Ama çok çok erken bir dönemindesiniz. Yani daha yeni tutunma aşamasında muhtemelen. Biraz da erken test yaptırmışsınız. Adet gününüz bir iki gün geçsin ( şimdi beklemek çok zor biliyorum ama) tekrar kan verin zaten varsa oldukça yüksek bir değer çıkacaktır, ama değer yine düşük çıkarsa yada sıfırlanırsa tutunamamış ve kimyasal gebelik olmuş demektir. Şuan her iki seçeneği söylemek için de erken. En azından 6-7 gün bekleyin tekrar kan testi bakın. Buarada evde gebelik testini de bakın bence şuan çizginiz çok çok silik görünecektir hayalet çizgi gibi, eğer günden güne koyulaşırsa herşey süper zaten. umarım Allah gönlünüze göre verir![]()
İnşallah yükselir. İlk bebeğimiz olacak olursa eğer. 9 senenin sonunda gelenBence yukselir
Benimde reglime 4 gün varken 8.2 çıkmıştı bugün adetim birgün geçmişti kan sonucun 245 geldi.Kızlar reglime daha 4. 5 gün var. Dayanamadım kan testi yaptım bugün. Hormon 7.42 çıktı acilden olduğu için doktorla çok konuşamadım.Sizce hamilelik var mıdır.
Yaaaaa içim ferahladı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benimde reglime 4 gün varken 8.2 çıkmıştı bugün adetim birgün geçmişti kan sonucun 245 geldi.İçinizi ferah tutun bol bol dua edin inşallah yükselir
Amin cümlemizin inşallahYaaaaa içim ferahladı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
yaaaa çok teşekkür ederim inşallahPozitif, sadece çok çok erken. Sağlıkla yükselir inşallah![]()
İnşallah inşallahErken oldugu icin dusuk cikmis ama gebelik var zamanla yükselir:)
Yaptığımız iş gereği biraz ücra köşelerde çalıştık. Anca rahata erebildik diyelim.9 sene sonra farklı ne gibi bişi yaptınız da bebiş nasip oldu acaba ???
Bi tavsiyeniz var mı![]()
Kafa rahatlığı mı önemli diyorsunuzYaptığımız iş gereği biraz ücra köşelerde çalıştık. Anca rahata erebildik diyelim.![]()