- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
- Konu Sahibi Papatya 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bilemedim düşük gibi geldi için rahatladıBence cook normal sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Değeriniz gayet güzel keseyi görürsünüz sağlıkla ilerlesin.Adetim 4 gün geçti dün kan verdim değer normal mi kızlar
Kese görünür mü gidiyim mi birazdaha bekleyim miDeğeriniz gayet güzel keseyi görürsünüz sağlıkla ilerlesin.
Biraz daha bekleyin bence.Kese görünür mü gidiyim mi birazdaha bekleyim mi
İnslalahCanım güzel önemli olan düzenli artması sağlıkla gelsin insAllah :)
Heycan korku hepsi var şimdi beklemek zor yaHayirli olsun canm bence bekle kese için ben beya 10000den yuksekken gittim kese oyle gözüktü bnce kan vermeye devam et 2 gune bir artışa göre git
Ayyy yok yok hiç stres yapma kendine ilk öğrendiğimde oku oku bak araştır kafayı yiyecektim deli gibi doktorlar arıyordum. Herkes 7 haftada kalp atışı duymuş doktorum erken dedi dinletmedi birde onu kafaya taktım 5 gün sonra duydum. ama hiç böyle kendini strese sokmaya değmezmiş dikkat et kendine bol bol su iç güzel beslenAy bilemedim düşük gibi geldi için rahatladı![]()
Ayy inşallah canım iki düşüğüm oldu birazda ondan korkuyorum sanki yine bı sorun olacak gibiAyyy yok yok hiç stres yapma kendine ilk öğrendiğimde oku oku bak araştır kafayı yiyecektim deli gibi doktorlar arıyordum. Herkes 7 haftada kalp atışı duymuş doktorum erken dedi dinletmedi birde onu kafaya taktım 5 gün sonra duydum. ama hiç böyle kendini strese sokmaya değmezmiş dikkat et kendine bol bol su iç güzel beslenherkesin bünyesi vücudu farklı unutma.
Cok iyi anlıyorum seni asla kötü düşünme asla canm at o korkuyu içindenHeycan korku hepsi var şimdi beklemek zor ya![]()
İnşallah canım dua edin benim içinCok iyi anlıyorum seni asla kötü düşünme asla canm at o korkuyu içinden