Betam 13 çıktı

Benim bildiğim 5 ve altı negatif bütün testlerde 0-5 arası negatif yazıyor ama tabi doktordan iyi bilemem. Ama bence gebelik var

Benim bildiğim 5 ve altı negatif bütün testlerde 0-5 arası negatif yazıyor ama tabi doktordan iyi bilemem. Ama bence gebelik var
2 doktordan görüş aldım ikisi de 10ve altı negatif dediler ama gebelik olsa bile 5-6. haftası olması lazım ve o haftalar için değer çok küçük değil mi

2 doktordan görüş aldım ikisi de 10ve altı negatif dediler ama gebelik olsa bile 5-6. haftası olması lazım ve o haftalar için değer çok küçük değil mi
Vay be ilk defa duydum 10 üstü sayan doktorları O zaman kimyasala dönüyor yakında regl olursun ya da belki de geç döllenme

7 8 gun gecikmeye betanız biraz düşük gibi geç döllenme olabilir ama bu değer hamilesiniz demektir

Tekrar kan verdin mi bende seninle aynı durumdayım ama 2 gün sonra verilen kanda 2 katı artması gerekir diyolar verdinnmi kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…