Betam 5500

zynp ada

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
74
36
18
32
Betam 5500 çıktı ama hala kese gözükmedi bu görünen şey kese mi doktor çok emin değil kese olduğundan bana bilgi verin lütfen

Eklentiler

• 7CCC3CCE-DD53-4038-9F31-86B15D2D9297.webp
    7CCC3CCE-DD53-4038-9F31-86B15D2D9297.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba, sizin yerinizde olsam başka bir doktora daha giderdim. Erken oldugu için görünmüyor da olabilir
Gittim aslında başka bi doktora çok daha yeni dedi oda perşembe yine gel dedi ama bilmşyorm bu ilk gittiğim doktor dış gebelik dedi ama değerlerim çok iyi iki kat ilerliyor diğer doktor da bn dış gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi kafam karışık hiç uyuyamadım

Gittim aslında başka bi doktora çok daha yeni dedi oda perşembe yine gel dedi ama bilmşyorm bu ilk gittiğim doktor dış gebelik dedi ama değerlerim çok iyi iki kat ilerliyor diğer doktor da bn dış gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi kafam karışık hiç uyuyamadım
Sakın ol :) ne kadar relax olursan bebişin icin oladar iyi❤️ genelde 6-8 haftadan sonra keseyi görüyorlar kac haftaliksin ki? Belki geç döllenme oldugundan haftani yanlis hesaplamislardir, yumurtlamani takip ettin mi?

Sakın ol :) ne kadar relax olursan bebişin icin oladar iyi❤️ genelde 6-8 haftadan sonra keseyi görüyorlar kac haftaliksin ki? Belki geç döllenme oldugundan haftani yanlis hesaplamislardir, yumurtlamani takip ettin mi?
Yani o ilk doktor iki haftalık dedi geçen hafta bu haftada 3 olması lazım zaten geç döllenme demişti ama betam iyi ilerliyor iki katı artıyor sürekli

Dokor emin degilse rahim degil başka bir seyin kesesini görmüs olabilirsiniz🙂
Ama o görünen yer rahim de oluşmuş . Diğer doktor vajinal muayene etti normal görünüyor dedi daha çok küçük dedi . 15 Eylül beta 744 20 Eylül 5500 çıktı değerler gayet güzel dedi

Back
X