Betam düştü bebeğim var ama kalp atışı yok ne yapmalıyım

ebiram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
20
1
1
23
28 temmuzda betam 6689 du bu gün verdim 6648 olmuş hemen doktora gittim Altan muane edildi bebeğim görünüyordu ama daha kalp atışı yok dedi doktor sizde de böyle olup sonradan iyiye gideniniz var mı

28 temmuzda betam 6689 du bu gün verdim 6648 olmuş hemen doktora gittim Altan muane edildi bebeğim görünüyordu ama daha kalp atışı yok dedi doktor sizde de böyle olup sonradan iyiye gideniniz var mı
Doktorunuz ne yapmanız gerektiğini söylemedi mi eve mi yolladı

Doktorunuz ne yapmanız gerektiğini söylemedi mi eve mi yolladı
İki gün sonra betana baktır dedi kanaman olursa gel dedi sağlıksız gibi görünüyor dedi önceden biraz umudumum vardı evet biraz yavaş yükseliyordu ama yine dusmuyordu bu gün düştü bebeğimi ultrasyonda gördüm o kadar değişik bir durumdu ki anlatamam ama kalp atışı yok dedi doktor gönderdiler 😞

İki gün sonra betana baktır dedi kanaman olursa gel dedi sağlıksız gibi görünüyor dedi önceden biraz umudumum vardı evet biraz yavaş yükseliyordu ama yine dusmuyordu bu gün düştü bebeğimi ultrasyonda gördüm o kadar değişik bir durumdu ki anlatamam ama kalp atışı yok dedi doktor gönderdiler 😞
Çok üzüldüm cidden ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin. İnşallah en yakın zamanda yeniden sağlıklı bir bebeğiniz olur ve sağlıklı şekilde dünyaya gelir dualarım sizinle olacak ♥️

Kaçıncı hafta gebelik?

Bu her halukarda sizin için bir kayıp. Ve tabi hayal kırıklığı. Ama emin olun böyle kalp atışı alınamayan ve gelişmeyip kendiliğinden sonlanan gebelikler zaten sağlıklı olamayacağı için yaşanıyor. Ben de kalp atışı olmadığından kürtaj geçirdim. En hayırlı zamanda sağlıkla dileğiniz gerçekleşir umarım.

Düştü mü yani kanamaniz oldu mu? Bazen 8.haftaya kadar kalp atışı duyulmuyor geç döllenmeden ötürü. Doktorlar da acele karar verebiliyor. Kanamaniz yoksa acele hareket etmeyin

Kanamam yok ama geçen betam 200luk bı düşüş oldu belkide hala düşüyordr doktor keseden sonra betaya bakmıyoruz dedi ama nasıl sağlıklı gebelik olacak ki öyle

Back
X