Betama bakar mısınız .

Rosesoulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
98
35
38
40
Kızlar selam.Beta değerlerim sırasıyla 101.39/258/661,80
Beta 101 iken kadin doğuma gittim rahimde çok az sıvı birikmesi var dedi.Dis gebelik olabilir beta dan takip edeceğiz dedi.Sizce yükselişi nasıl.Ne olursa Dış gebeliktir.Bilgisi olan yazabilir mi lutfennn

Dış gebelik ultrasonda belli oluyor diye biliyorum kimyasal betada belli olur. Bebek yanlış yere yerleşmiş ise dış gebelik olur sonlandırılır

Kaç gün arayla baktınız? Bence artış oranı güzel. Dış gebeliği ultrasonda görürdü diye düşünüyorum benim doktorum bakmıştı

2 gün ara ile, dis gebelik kanda anlaşılmaz mi
Eğer kanda beta düzensizse, yani bir yükselip bir düşüyorsa ozaman dış gebelikten şüphelenilir. Sizin güzel yükselmiş. Zaten doktor erken bakmış beta 101 iken ultrasonda görünmez ki. 2000-2500 cıvarı olunca görünüyor ultrasonda. İnşallah dış gebelik değildir sağlıcakla kavuşursunuz🙏

Kızlar selam.Beta değerlerim sırasıyla 101.39/258/661,80
Beta 101 iken kadin doğuma gittim rahimde çok az sıvı birikmesi var dedi.Dis gebelik olabilir beta dan takip edeceğiz dedi.Sizce yükselişi nasıl.Ne olursa Dış gebeliktir.Bilgisi olan yazabilir mi lutfennn
Hayırlı olsun canım gayet iyi görünüyor değerlerin, ilk muayenede bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor, çok düşükte olsa bütün ihtimalleri sıralıyorlar beta değeri düşük olduğu için, ama seninki gayet düzenli yükselmiş endişe etme 🙂

Kaç gün arayla baktınız? Bence artış oranı güzel. Dış gebeliği ultrasonda görürdü diye düşünüyorum benim doktorum bakmıştı
Merhaba, bende geçen pazartesi öğrendim gebeligimi pazartesi beta 8000 cuma 10.000 pazar 17.000 bu durumu yaşayan varmı 6 haftalık gebeyim ve bebeği daha göremedik

Kese gözüktü. Doktor sanırım düşük riski gördü. 1 hafta sonra gel ilişkiye girme dedi. 8 tüp kan ve bir idrar verdim
Yani bilemem tabi ama deger degisik artmis yani kese gozukmus ama bos gebelik gibi olabilir dis gbeelik olsa kese orada gozukmezdi ama insallah saglikli bir gebeliktir🤲

Merhaba, bende geçen pazartesi öğrendim gebeligimi pazartesi beta 8000 cuma 10.000 pazar 17.000 bu durumu yaşayan varmı 6 haftalık gebeyim ve bebeği daha göremedik
Merhaba son durumunuz nedir benimde artislar az az gidiyo hrnuz keseyi gormedik 1000 li rakamlsra gelmedi sizin durum ne oldu umwrim saglikli ilerliyosunuzdur 🙏🌸

Back
X