- 24 Ocak 2022
- 98
- 35
- 38
- 40
- Konu Sahibi Rosesoulll
-
Eğer kanda beta düzensizse, yani bir yükselip bir düşüyorsa ozaman dış gebelikten şüphelenilir. Sizin güzel yükselmiş. Zaten doktor erken bakmış beta 101 iken ultrasonda görünmez ki. 2000-2500 cıvarı olunca görünüyor ultrasonda. İnşallah dış gebelik değildir sağlıcakla kavuşursunuz2 gün ara ile, dis gebelik kanda anlaşılmaz mi
Kanda anlaşılır, betanız artış azalış artış vs gibi zigzaglar çizerse dış gebelik söz konusu olur. Sizin gayet güzel durum2 gün ara ile, dis gebelik kanda anlaşılmaz mi
Hayırlı olsun canım gayet iyi görünüyor değerlerin, ilk muayenede bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor, çok düşükte olsa bütün ihtimalleri sıralıyorlar beta değeri düşük olduğu için, ama seninki gayet düzenli yükselmiş endişe etmeKızlar selam.Beta değerlerim sırasıyla 101.39/258/661,80
Beta 101 iken kadin doğuma gittim rahimde çok az sıvı birikmesi var dedi.Dis gebelik olabilir beta dan takip edeceğiz dedi.Sizce yükselişi nasıl.Ne olursa Dış gebeliktir.Bilgisi olan yazabilir mi lutfennn
Merhaba, bende geçen pazartesi öğrendim gebeligimi pazartesi beta 8000 cuma 10.000 pazar 17.000 bu durumu yaşayan varmı 6 haftalık gebeyim ve bebeği daha göremedikKaç gün arayla baktınız? Bence artış oranı güzel. Dış gebeliği ultrasonda görürdü diye düşünüyorum benim doktorum bakmıştı
Pazartesi 800 mu 8bin mi 8bin ise cumaya kadar az artmis gibi gozukuyorMerhaba, bende geçen pazartesi öğrendim gebeligimi pazartesi beta 8000 cuma 10.000 pazar 17.000 bu durumu yaşayan varmı 6 haftalık gebeyim ve bebeği daha göremedik
8.267-10.669-17.200 bu şekildePazartesi 800 mu 8bin mi 8bin ise cumaya kadar az artmis gibi gozukuyor
Tabi ki kesin bisey dememek lazim ama deger az artmis gibi gozukuyor aslinda kac gun gecikmeyle 8bin li degeri gordunuz acaba8.267-10.669-17.200 bu şekilde
Adetim 4 gün gecikti sadeceTabi ki kesin bisey dememek lazim ama deger az artmis gibi gozukuyor aslinda kac gun gecikmeyle 8bin li degeri gordunuz acaba
Kese gozukup bebek gozukmedi mi acaba yoksa kese de gozukmedi miAdetim 4 gün gecikti sadece
Kese gözüktü. Doktor sanırım düşük riski gördü. 1 hafta sonra gel ilişkiye girme dedi. 8 tüp kan ve bir idrar verdimKese gozukup bebek gozukmedi mi acaba yoksa kese de gozukmedi mi
Yani bilemem tabi ama deger degisik artmis yani kese gozukmus ama bos gebelik gibi olabilir dis gbeelik olsa kese orada gozukmezdi ama insallah saglikli bir gebeliktirKese gözüktü. Doktor sanırım düşük riski gördü. 1 hafta sonra gel ilişkiye girme dedi. 8 tüp kan ve bir idrar verdim
Evet doktor da dış gebelik olmadığını söyledi. Çok teşekkür ederimYani bilemem tabi ama deger degisik artmis yani kese gozukmus ama bos gebelik gibi olabilir dis gbeelik olsa kese orada gozukmezdi ama insallah saglikli bir gebeliktir
Ben farklı bir doktora gittim o sivi birikmesinden bahsetmedi hiç şuan bebeğim de iyi çok şükür.Merhaba sonuç ne oldu acaba bendede rahimde sıvı birikmesi var
Merhaba son durumunuz nedir benimde artislar az az gidiyo hrnuz keseyi gormedik 1000 li rakamlsra gelmedi sizin durum ne oldu umwrim saglikli ilerliyosunuzdurMerhaba, bende geçen pazartesi öğrendim gebeligimi pazartesi beta 8000 cuma 10.000 pazar 17.000 bu durumu yaşayan varmı 6 haftalık gebeyim ve bebeği daha göremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?