Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim geçikti bel karın kaşık ağrısı mide bulantısı çoktu Allahım isteyen herkese nasip etsinGayet güzel ne mutlu sana. Belirtilerin var mıydı varsa nelerdi ?
Bence de gayet güzel , keseyi de bugün görürsün Allahın izniyleKızlar 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 78 beta ile bugün tekrar kan verdim 2290 olmuş güzel ilerliyormu bugün ultrasonum var inşallah keseyi de görürüz
İnşallahh İnanın bilmiyorum adet başından hesaplanırsa 5 hafta daha çözmüş değilim 1 hafta önce geç döllenme den dolayı az demişlerdiBence de gayet güzel , keseyi de bugün görürsün Allahın izniyle
Kaç haftalık olmuş oluyor sizin ?
Geç döllenme de olabilir ama bence beta keseyi görmek için çok uygun. İnşallah hayırlısıyla görünİnşallahh İnanın bilmiyorum adet başından hesaplanırsa 5 hafta daha çözmüş değilim 1 hafta önce geç döllenme den dolayı az demişlerdi
İnşallahh çok teşekkür ederimGeç döllenme de olabilir ama bence beta keseyi görmek için çok uygun. İnşallah hayırlısıyla görün![]()
Merhabalar..Adetiniz geciktikten sonra mı belirtileriniz başladı? yoksa önce de belirti oldu mu?Adetim geçikti bel karın kaşık ağrısı mide bulantısı çoktu Allahım isteyen herkese nasip etsin
Normalde bende ağrı adetten 2 3 gün önce başlar şişkinlik kasık ağrısı her zaman olur olacağım günden 1 gün önce olurum gene öyle başladı 2 gün gecikti ama bel ağrısı kendini zaten farklı kılıyor evde test yaptım pozitif görünce kan verdimMerhabalar..Adetiniz geciktikten sonra mı belirtileriniz başladı? yoksa önce de belirti oldu mu?
Çok iyi tebrik ederim inşallah güzelce yükselirBen de belirtilere acayip takigim. Mayis ayindan beri surekli bel agrisi var mi akinti var mi kasik agrisi lekelenme var mi gogus koku hassssiyeti aramakla gecti ensonunda belirti aramayi biraktim.
Bu ay ise hic bir belirti olmadan 27 eylulde tahlil verdim 117 cikmisti. Sat 26 agustos.
Çok teşekkür ederim.. Hayırlı uğurlu olsun :)Normalde bende ağrı adetten 2 3 gün önce başlar şişkinlik kasık ağrısı her zaman olur olacağım günden 1 gün önce olurum gene öyle başladı 2 gün gecikti ama bel ağrısı kendini zaten farklı kılıyor evde test yaptım pozitif görünce kan verdim
Çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim.. Hayırlı uğurlu olsun :)
Allah razi olsun rabbim her birimizi saglikla kucagina almayi nasip etsin. Gercekten omur bekleyerek geciyor bu ah obur ay derken aylar su gibi gecmisÇok iyi tebrik ederim inşallah güzelce yükselir
Bende takmam belirtiye normalde ama bel ağrısı sanki belli ediyor farklı birşey olduğunu
Ay inşallah canım Allahım sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAllah razi olsun rabbim her birimizi saglikla kucagina almayi nasip etsin. Gercekten omur bekleyerek geciyor bu ah obur ay derken aylar su gibi gecmis
Merhaba çok teşekkür ederim son adete göre galiba 5. Hafta başındayım Allahım sağ saglim kucağınıza almak nasip etsinmerhaba tebrikleerrLeylacn
son adet tarihinize göre hesaplarsanız kaçıncı haftadasınız benimde çarşamba kontrolüm var :)
amin amin benimde 23 ağustostu son reglim şuan 5+2 deyiz 1000 leri geçerse beta kese görünebilirmiş çarşamba gideceğim heyecanlıyımMerhaba çok teşekkür ederim son adete göre galiba 5. Hafta başındayım Allahım sağ saglim kucağınıza almak nasip etsin![]()
Benim bu akşam bakıcaz inşallah görünür kese betam 2290 olmuş bir haftada bende çok heyecanlıyımamin amin benimde 23 ağustostu son reglim şuan 5+2 deyiz 1000 leri geçerse beta kese görünebilirmiş çarşamba gideceğim heyecanlıyım![]()
Kız benimde son regl başlangıç 23 AğustosBenim bu akşam bakıcaz inşallah görünür kese betam 2290 olmuş bir haftada bende çok heyecanlıyım![]()