• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betanın az artması

mirhas34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar son adet tarihim 14 Ocak adetim geçti tahlil verdim 430 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 520 çıktı böyle az artıp sağlıklı gebelik geçiren var mı niye böyle oldu

Arkadaşlar son adet tarihim 14 Ocak adetim geçti tahlil verdim 430 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 520 çıktı böyle az artıp sağlıklı gebelik geçiren var mı niye böyle oldu
Canım az artmis gibi görünüyor ama büyük ihtimalle bidaha beta bakarlar hayırlısı olsun🌸

Canım az artmis gibi görünüyor ama büyük ihtimalle bidaha beta bakarlar hayırlısı olsun🌸
Artık kötünün iyisi olsun diye bakıyorum 3 kaybim var 2 dış gebelik 1 düşük 2 ay önce Hsg çektirdim temiz Histeroskopi oldum temiz ona rağmen hamile kalıp betam böyle oldu kimyasal mı acaba

Merhaba ben de transferimden sonra çok erken bi tarihten itibaren kan verdim.
5. Günden itibaren test yapmaya başladım, sonuçlarım şöyle çıktı:

T+5 > 11.23
T+7 > 41.06
T+10 > 62.89 ( bugün )

Son testim yüzde 60 sınırına yakın ama çok korkuyorum umarım ikimizin de yükselir.

Back
X