Aşılama Betanin kac olmasi gerek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok tebrubesizim bu konuyla ilgili vede cok heyecanliyim 1bucuk yildir bebegimiz olmuyordu rabbim bu gune nasip etti
Canım benim tekrar hayırlı olsun. Adetinden sonra 1 hafta say,sonraki hafta yumurtlama günü oluyor takvim indirebilirsin. Daha kolay hamile kalırsın. İlk günlerin %80'in üzerinde olasılığın var.

Canım benim tekrar hayırlı olsun. Adetinden sonra 1 hafta say,sonraki hafta yumurtlama günü oluyor takvim indirebilirsin. Daha kolay hamile kalırsın. İlk günlerin %80'in üzerinde olasılığın var.
Cok saydigim gunler oldu ama esimde proplem vardi cok sukur atlattik

Bazı ilaçlar da problem yapıyor yaa. Spermin genetiğini bozuyormuş. Gidilen doktorlar da sormuyor hamilelik düşünüyor musun diye Dikkat edin canım
Aynen canim bide bazi
Bazı ilaçlar da problem yapıyor yaa. Spermin genetiğini bozuyormuş. Gidilen doktorlar da sormuyor hamilelik düşünüyor musun diye Dikkat edin canım
Yok bizimki sormustu özele gtmistik yasadigim sehirde zaten devlette bakmiyolardi esime .dikkat ederiz canim sagul

İnşallah görebilirsiniz ama bana erken geldi 1871de 5mm gözüktü benim ancak o da zorla. Ama belki vajinal bakacaktır

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Geçtiğimiz cuma kan testi ile gebe olduğumu öğrendim. 167,10 çıkmıştı başka bir hastanede pazartesi günü yine yaptırdım 774 çıktı.yükselme durumunda bir sıkıntı var mı yoksa normal mi hesaplıyorum çok bile yükselmiş geliyor.salı çıkması gereken değerden fazlası ptesi çıkmış ama doktorum beklediğimden düşük diyor.diğer iki doktorumda normal olduğunu söylüyorlar.sizdende fikir almak istedim..birde keseyi ne zaman görebiliriimm

Laboratuvar farkı olabilir ama bence değeriniz gayet güzel yükselmiş. Keseyi bence haftasonu görebilirsiniz

Meraba canim bende cuma gunu betam 61 idi pazartesi beta 279 a yukselmisti doktorum iyi dedi ama senin ki cok mu yukselmis bende cok tecburebizim ilk hamileligim kesen gozuktumu

canım benim doktorumun gözüne az geliyor sonuçlarım ama maşallah çok iyi gidiyor şu an için iki kat artmaya devam ediyor hatta biraz daha fazlası.bugün gittim 1619 çıktı 4 haftalık hamileyim tam olarak kese göründü vajinal ultrasonla.senin sonuçlarında iki günde bir atmış gibi duruyor gayet iyi bence

Tesekkur ederim canim

2 kız olabilir kesin

anlamadımm nasıl yaniii
Ikiz gebelik olabilir dedimm canimm benimde ole olmustuu ilk baslarda degerim.cok dusuktu kesede gorundu kalp atisi icin gittigimizde 2kiz oldunu ogrwndim be degerim 7 binleri gevmitii ben tuo bebek gebesiyim tek embrio transferim oldu ama allahin micizesi bolundu tek yumurta ikizimnolacak allah nasip ederse 1 hafta sonra 8 aylik olcaz

yaaa çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla canım.. inşallah öyledir ya ikiz gebelik bende olsun isterim nasıl olursa olsun ama ikizsede çok güzel olur ama değerlern nasıldı senin dört haftalıkken

Ilk kandegerim.34 2 gun arayla 123 2 gun arayla 313 2 arayla 830 ve en son kalp atina gitdigim gun 7860

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…