- 15 Ekim 2024
- 38
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi busranurhifa
amin canım sağol güvendiğim markayı aldım bu sefer inşallah koyulaşma görürüm <3 <3Hakkinda hayrlisi olsun insallah gonlunce olur hersey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım sağol güvendiğim markayı aldım bu sefer inşallah koyulaşma görürüm <3 <3Hakkinda hayrlisi olsun insallah gonlunce olur hersey
Pazartesi gebelik oldugnu ogrendm 3 hafta sonra gel saglikli olup olmdigi anlasilir dediGebeliği öğrendikten sonra mi 3 hafta dedi doktor kontrol gecikmenin kaçıncı günü oluyor
Insallah dualarim seninle guzel haberler alman dilegimleamin canım sağol güvendiğim markayı aldım bu sefer inşallah koyulaşma görürüm <3 <3
Bende daha gitmedim de ne zaman gitsem diye düşünüyorumPazartesi gebelik oldugnu ogrendm 3 hafta sonra gel saglikli olup olmdigi anlasilir dedi
Gebelik belli oldumu sizin adet gecikmesi fln yasadinizmiBende daha gitmedim de ne zaman gitsem diye düşünüyorum
çok teşekkürler canımInsallah dualarim seninle guzel haberler alman dilegimle![]()
Evet canım 11.gun bugün.Dr gitcem bende kanda da pozitif bakalimGebelik belli oldumu sizin adet gecikmesi fln yasadinizmi
Kiz 11 gun adet olmadin nsl dayandin kan vermeden ben 4 gun gecikti 5 gittimEvet canım 11.gun bugün.Dr gitcem bende kanda da pozitif bakalim
VerdiiimKiz 11 gun adet olmadin nsl dayandin kan vermeden ben 4 gun gecikti 5 gittimbeta degeriniz kac
Hayrlisi olsun icini ferah tut cnm sonucu bekliyorumVerdiiim12.50 çıktı bir daha vermedim testle takip ettim p.tesi vericem sonra ki p.tesi de Dr gidicem inşallah bakalim.Tam 3 hafta olmuş olucak ondan sordum sana
benim 6 ay önce bir sağlıksız gebeliğim oldu ondan biraz ağır gidiyorum kendimi strese sokmamaya calisiyorum
Tutmaya çalışıyorum kuzum hayirla yavrularımızı kucagimiza alırız insallahHayrlisi olsun icini ferah tut cnm sonucu bekliyorum![]()
Amin insallahTutmaya çalışıyorum kuzum hayirla yavrularımızı kucagimiza alırız insallah
seni üzmek istemem ama bende de aynısı oldu sonra beta yavaş yavaş düştü 400 lerde kanama başladı ve kaybettim üstüne dış gebelik oldu 1 sene sonra şimdi yine 15 ay oldu tupler tıkalı amh düştü baya şimdi tü bebek için doktor arıyoruz![]()