Betası yavaş yükselip hamileliği sağlıklı geçen var mı yardım ne olur

melke21

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
59
7
6
30
Arkadaşlar asagıda paylaşacağım beta değerlerimi son adet tarihim .03 Nisan doktor rahmin kalınlaşmış dedi takip edeceğiz dedi çok korkuyorum yardım edin lütfen

Eklentiler

• DEFDC878-CBBE-4371-A1E4-B7884843DCE5.webp
    DEFDC878-CBBE-4371-A1E4-B7884843DCE5.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 73
Benim de 1 hafta %40 civarında arttı. Sonrasında 2 katı arttı. Rahimde kalıplaşma başlamıştı ve Birkaç gün sonra da keseyi gördük. İnşallah sizin de öyle olmuştur

Benim de öyleydi başta 2 katı arttı sonra çok az arttı keseyi göremedik. Doktor genelde bir kez bile en az yüzde 85 artmazsa çok yüksek olasılıkla sağlıksız gebelik diyoruz dedi. İlaçla düşük yaptım. 2. Ayda tekrar hamile kaldım kuzum. Bu sefer sorun yaşamadım. Bazı gebeliklerde oluyor maslesef ben de yaşadım. Doktorum sebep olarak genelde bebeğin hayati organlarından (kalp beyin ya da akciğer) birisinde ciddi sıkıntı olduğunu o nedenle vücudun bunu snlayıp betayı fazla salgılatmadığını söylemişti. Geçmiş olsun. Doktorunu dinlemeni öneririm ne derse.

Benim 4 sene önce böyle yavaş yükselmişti cnm kimyasal gebelikti düşük yapmiştim hemen Rabbim insllah saglikli bi gebelik nasip eder sana da

Back
X