Betaya bakarmısınız

1fafeyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
1.550
1.820
83
Son adet tarihim 27 Ağustos kızlar test yapmıştım çok silik çizgiler vardı bugün kan verdim normalde 26,28 güne bir adet olurum bugün son adet tarihimin üzerinden 31 gün geçti 28 günden hesaplarsam 3 gün gecikmem var sizce değer düşük mü

Eklentiler

• IMG_3315.webp
    7 KB · Görüntüleme: 58
Gayet normal herkesin değerinin aralığı farklı :)

Muhtemelen geç döllenmedir.2 gün sonra bi daha test verin.Değeriniz yükseliyor mu diye.Ben yükseleceğini düşünüyorum

Muhtemelen geç döllenmedir.2 gün sonra bi daha test verin.Değeriniz yükseliyor mu diye.Ben yükseleceğini düşünüyorum
Çok ağrım var adet olcak gibi kimyasal mi acaba diye düşündüm gecikmeye göre değer düşük gelince

Çok ağrım var adet olcak gibi kimyasal mi acaba diye düşündüm gecikmeye göre değer düşük gelince
Bence ağrı olması çok normal bende de ağrı olmuştu adet olacağıma kesin emindim hatta beta nın da tam normal bi aralığı yok aslında herkeste farklı çıkabiliyor önemli olan 2 gün sonra en az %60 artmış olması. Mutlaka 2 gün sonra tekrar baktırın

Evet ağrılar korkutuyor sadece . Bir de artış iki katı olmazsa diye ster yapıyorum işte

Sizin değer iyi bence benim 7 gün gecikmede 141 çıktı iki gün sonra kan verdiğimde 320 çıktı haftaya doktora gidecem

Sizin değer iyi bence benim 7 gün gecikmede 141 çıktı iki gün sonra kan verdiğimde 320 çıktı haftaya doktora gidecem
Hakkımızda hayırlısı olsun acaba geç döllenme olduğu için mi değer düşük oluyor başta

Hakkımızda hayırlısı olsun acaba geç döllenme olduğu için mi değer düşük oluyor başta
Geç döllenme illa değer düşük olduğunda ortaya çıkmıyor ortalama 5-6 haftalıkken ultrasonda gözüken değere göre geç döllenme diyebiliriz 3 günlük gecikmeyle ben 1000 öğrenebiliyorken sen 100 öğrenebilirsin bunun geç döllenmeyşe hiç bir alakası yok :) tamamen referans aralığı ve kan hücrelerinle alakalı o yüzden buraya çok yoğunlaşmamanı tavsiye ederim düzenli kan verip takip etsen yeter

Teşekkür ederim tavsiyenlerin için

Aşırı uyukluyordum tek belirti buydu oturduğum yerde ayakta farkmez normalde uykuyu hiç sevemem
Onuda belirti saymiyrum kendim açımdan ya hersey var ama adet belirtisi ile aynı ya inş bende dört gözle bekliyrum belirtisiz kalırım gözüm belirtilerde

Onuda belirti saymiyrum kendim açımdan ya hersey var ama adet belirtisi ile aynı ya inş bende dört gözle bekliyrum belirtisiz kalırım gözüm belirtilerde
Regl ile aynı gerçekten sadece belim normalde reglinin 2,3 günü ağrımaya başlar bu sefer adete 1 hafta kala başladı ağrımaya . Ben belirti aramadım süpriz gebelik oldu . 5 ay önce kürtaj olmuştum bırakmıştım çabalamayı hatta istemiyordum bile diyebilirim mental olarak toparlanamadım diye .

Size sürpriz bana umut oldu benim adette 10 gün var umut allahtan kesilmez inşallah sağlıkla kucaginza alirsiniz bende hemen hemen 4 ay var kürtaj olalı ilk deneme inşallah isteyen herkes bu ay tutar çok zor evde canım sıkılıyor istiyorum

Sizde dikkat edin lütfen bol.bol dinlenin dua ile yine yaşatmasın Allah o süreci banada içten dua edin lütfen

Sizde dikkat edin lütfen bol.bol dinlenin dua ile yine yaşatmasın Allah o süreci banada içten dua edin lütfen
Sürecin ne kadar zor olduğunu yaşan bilir gerçekten ben 5 senedir çabalıyorum . 3 kimyasal 2 kürtaj hiç kolay değildi . Allah hiç beklemediğin anda senin için hayırlı olanı veriyor . Dualarımdasınız . Rabbim kucağınızı doldursun . Hiç sters yapmayın ben en son kürtajımdan 5 ay geçti 2 ay korundum 3 aydır da eşim istediği için korunmuyordum olmaz gözlüyle bakıyordum biraz da kafam o yüzden rahattı açıkçası . İnşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…