Doğuma Hazırlık Beyaz Ahşap beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de kesinlikle mobilya alıcam arkadaşlarımın hepsi park yatak öneriyor ama o kadar çirkin ki içime sinmiyor. Bir de kızım olacak yani daha da süslü bir oda yapmam lazım :KK69:ben beyaz istiyorum ama araştırdıklarım hep boyasız cilasız olması gerektiğini yazıyor. Araştırmalarım deva ediyor içime sinen bişi olursa size gösteririm

evt cok hos bizde begendik:)bakalim belisin sayfasina.bize esimn ailesi alacakti en son siz begenin biz alalim dediler simdilk boyle :)
bak canım cok güzel bir besik biz bugün baktık biraz 700-600-900 arası dediler hep bize biraz pahalı geldi bi yer var bide oraya bakacagız oda olmazsa internetten sipariş edecegim.bizimkinide annem alacak hersey içinde 500 limit dedi.ona göre bakıyoruz canım.

Ben de kesinlikle mobilya alıcam arkadaşlarımın hepsi park yatak öneriyor ama o kadar çirkin ki içime sinmiyor. Bir de kızım olacak yani daha da süslü bir oda yapmam lazım :KK69:ben beyaz istiyorum ama araştırdıklarım hep boyasız cilasız olması gerektiğini yazıyor. Araştırmalarım deva ediyor içime sinen bişi olursa size gösteririm
beyazlar güzel bencede.ölçüsünü nasıl alacaksınız 70x 130 düsünüyorum ben...esim 60x120 de iyi diyo ama bilmiyorum

bak canım cok güzel bir besik biz bugün baktık biraz 700-600-900 arası dediler hep bize biraz pahalı geldi bi yer var bide oraya bakacagız oda olmazsa internetten sipariş edecegim.bizimkinide annem alacak hersey içinde 500 limit dedi.ona göre bakıyoruz canım.

beyazlar güzel bencede.ölçüsünü nasıl alacaksınız 70x 130 düsünüyorum ben...esim 60x120 de iyi diyo ama bilmiyorum
esimde cok begendi hatta nerden almslar dedi bende belisin sayfasindayms dedm:)bize fiyat demediler oda istiyorsaniz oda parksa besikse neyse dediler.bizde besik ve dolap istiyoruz.genelde en fazla 900e gordum ben icinn yatagi uyku seti falan.bizde esimle eger onlara pahali gelirse yatak uyku seti vs biz alalim onlar sadece besik dolap alsn dedik .belisin internt sayf siparis etsek fotograflarindaki gibimi gelir hayal kirikligi yasarmiyim diyorum.aldiginizda fotograf kesin istiyorum:)

esimde cok begendi hatta nerden almslar dedi bende belisin sayfasindayms dedm:)bize fiyat demediler oda istiyorsaniz oda parksa besikse neyse dediler.bizde besik ve dolap istiyoruz.genelde en fazla 900e gordum ben icinn yatagi uyku seti falan.bizde esimle eger onlara pahali gelirse yatak uyku seti vs biz alalim onlar sadece besik dolap alsn dedik .belisin internt sayf siparis etsek fotograflarindaki gibimi gelir hayal kirikligi yasarmiyim diyorum.aldiginizda fotograf kesin istiyorum:)

slm canım bugün bu ürümü aldım internetten http://www.bebekgiller.com/Ahsap-Be...meceli-Asansorlu-70130-Besik-Beyaz-89676.aspx
10 güne gelecek....bu site uygun tavsiye ederim...bide beyaz gardolap aldık burda bir tanıdıktan 250 tl ye

slm canım bugün bu ürümü aldım internetten http://www.bebekgiller.com/Ahsap-Be...meceli-Asansorlu-70130-Besik-Beyaz-89676.aspx
10 güne gelecek....bu site uygun tavsiye ederim...bide beyaz gardolap aldık burda bir tanıdıktan 250 tl ye
canm gule gule saglikla neseyle kullanin insallah.rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.cok guzelmis.fiyatta gercekten cook uygunmus.acaba geldiginde kac gunde geldi urun nasil vs yorumunuda soylersen cok sevinirim.kendimiz monte ediyoruz sanirim,kullanm suremiz bitincede vidalardan sokulup kaldirilir diye dusunduk ki bu da arti sanirim.elimzde buyuk sekilde kalmaz.siteyi inceleyim simdi neler varmis bakayim:)

canm gule gule saglikla neseyle kullanin insallah.rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.cok guzelmis.fiyatta gercekten cook uygunmus.acaba geldiginde kac gunde geldi urun nasil vs yorumunuda soylersen cok sevinirim.kendimiz monte ediyoruz sanirim,kullanm suremiz bitincede vidalardan sokulup kaldirilir diye dusunduk ki bu da arti sanirim.elimzde buyuk sekilde kalmaz.siteyi inceleyim simdi neler varmis bakayim:)
aminnnnn Allah razı olsun tüm güzel dualarına amin.canım 10-12 güne gelir dediler geldiğinde resminide atarım ansıl oldugunuda söylerim canım insallah.evet esim esim monte edecek sitede yıldız tornavida yeterli yazıyodu.sende bak canım.insallah sende gönlüne göre bir besik bulursun:)

aminnnnn Allah razı olsun tüm güzel dualarına amin.canım 10-12 güne gelir dediler geldiğinde resminide atarım ansıl oldugunuda söylerim canım insallah.evet esim esim monte edecek sitede yıldız tornavida yeterli yazıyodu.sende bak canım.insallah sende gönlüne göre bir besik bulursun:)
tesekkurler.sitede alisveris icnde baya hos urunler vardi.onumuzdeki ayrintili usg ve birtakim kontrolleri hayirlisiyla bi atlatsam hazirliklara baslicam insallah:)

Baby-Tech-Sarayli-Ahsap-Besik--55783.jpg

benim de yatak odam küçük olduğu için böyle bir beşik almak istiyorum. kullanan var mı bu tarzda?

ben de 6 aydan sonra bebeğimi odasında yatırmayı düşündüğüm için oda takımı alıcam şimdiden hazır olsun takımı da kanz den beğnedim... .bir de 6 ay akadar taşınabilir olduğu için hem yatak odasında hem de oturma odasında kullanabileceğim ufak hamak tarzı baby tech marka bir beşik alıcam...

Eklentiler

• Kanz-Delux-Bebek-Odasi-38634.webp
    Kanz-Delux-Bebek-Odasi-38634.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_20150110_181618.webp
    IMG_20150110_181618.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 129
ben de 6 aydan sonra bebeğimi odasında yatırmayı düşündüğüm için oda takımı alıcam şimdiden hazır olsun takımı da kanz den beğnedim... .bir de 6 ay akadar taşınabilir olduğu için hem yatak odasında hem de oturma odasında kullanabileceğim ufak hamak tarzı baby tech marka bir beşik alıcam...

Oda takımınız çok hoşuma gitti, güle güle kullanın inşallah.. nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?

Oda takımınız çok hoşuma gitti, güle güle kullanın inşallah.. nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?
tesekkür ederim ama henüz alamadım :) kanz da var orada katalogda gösterdiler ama mağazaya mavi beyazlısı gelmisti benim istediğim bu tonlar gelmemisti onu bekliyorum..

park yataklar bebeklerin omurgasi icn saglikli degilmis oyun amacli uretilms biz yatak olarak kullanmisiz falan bi yerde okudum.zaten goruntusude hosuma gitmiyordu .kullanim bakimndanda heryere goturuyormusun falan gerek yok bebegim yatagnda odada uyusun.birde kafasini ayagini carpar falan dediler ahsap icin,bi arkdsmda dedi zaten korumasi icn uyku setleri var.bebegmn rahatligi kadar benm goz zevkimde onemli :)parklar besik gibi gelmiyor bana.hatta ahsap besigi arkads yatagina sifirlayip asansorlu olunca yan korumaligida indirip rahatca kucagina alip emzirms sanki yannda yatiyorms gibi.parkta 6aydan snra asagi kati cukur gibi egilip bakcan falan.ben enn basindan beri isinamadm maalesf parka.ilk bebegm oluncada dandik bi besik almktansa guzel kaliteli besik alayim dedm.icmde ukte kalmasn:)

Ben de yatak Odamıza küçük olduğundan ahşap besik düşünüyorum. 6 ay kadar kullanırım diyorum. Arkadaşım bi graco petite park yatak aldı. Minik bir beşik gibi.katlaninca şemsiye kadar oluyo. Ama ben de oğlumu 4,5 ay sonra yere yakın yatırmak istemiyorum. Oda da yaptık. Orada alistiracagim
http://www.nurturia.com.tr/graco-petite-bassinet-mini-park-yatak--bertie-fern/p/d/1895

evet canım insallah uslu akıllı bebişlerimiz olur.Allah korusun tabiki.esime dedim bi dısarda bakıcaz.dısarda fiyatları falan arastırcaz yoksada internetten baktım 2 tane model kafama yattı onları alabilirim.ama önce dısardan bakıcaz.
Ben izmir deyim internette 500 tl olan beşiklerin aynısını 330 tl ye buldum. Cibinlik ve nevresim de dahil.nevresimin pamuklu olmasına dikkat et. Bi de içindeki pamuk yatağı değiştir yumuşak olmamali

Ben izmir deyim internette 500 tl olan beşiklerin aynısını 330 tl ye buldum. Cibinlik ve nevresim de dahil.nevresimin pamuklu olmasına dikkat et. Bi de içindeki pamuk yatağı değiştir yumuşak olmamali
sagol canım biz besiği yatagı nevresimi aldık baya oldu:)tesekkürler tavsiyelerin için...

Baby Tech ahsap beyaz besik düşünüyorum
Beyaz ahşap beşik alcaz inşallah 3-4yasa kadar kullanabilirmis. Baby tech çok araştırdım 70x130 olan. Gereğinden fazla pahalı birde yine bebek 6 aydan sonra alt katta yatiyormus. Sadece ilerde katlaniyor diye cezbetmisti ama neyapayim bizimkide katlanmasin yıllar sonraya allah kerim:)bizde hersey dahil 450 ye bulduk peşin fiyata da indirim yaparlar diye düşünüyorum bakalim

Back
X