Beyaz akıntı acil lütfen

zeyneppcaylir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
20
5
1
26
Merhaba hanımlar, 3 aydır hiç bir ilişki yaşamadım 2 defa da adet gördüm ve adetime bi kaç gün var. Beyaz kremsi akıntım eksik olmuyor ve ara sıra da kaşıntım oluyor bunun sebebi regl gördüğüm halde hamile olmam mı yoksa mantar enfeksiyonu mudur sizce? çalıştığımdan dolayı randevu alıp doktora görünemedim fikirlerinizi yazar mısınız

regl olunca temizlenir gibi birşey okudum ama bilemiyorum tam tekrar ediyor mu bilginiz var mı?
Benim kaşıntı hafif akıntı vardı.doktora gittim mantar olmuşsun dedi fitil ve ilaç verdi.cok şükür geçti.adet olunca temizlenmiyor yani benim kaç adet geçti üstünden değişmedi sıkıntım.doktora gitmelisiniz bence

Merhaba hanımlar, 3 aydır hiç bir ilişki yaşamadım 2 defa da adet gördüm ve adetime bi kaç gün var. Beyaz kremsi akıntım eksik olmuyor ve ara sıra da kaşıntım oluyor bunun sebebi regl gördüğüm halde hamile olmam mı yoksa mantar enfeksiyonu mudur sizce? çalıştığımdan dolayı randevu alıp doktora görünemedim fikirlerinizi yazar mısınız
Kasıntı ile birlikte geliyorsa mantar olması yüksek... hamilelikte rahimde kaşıntı oOlmaz diye biliyorum.. bide bende mantar oldum

Back
X