Sık idrara çıkma ve beyaz akıntı

naznazliymis

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
18
4
6
22
Ya hanımlar ben bikini bölgemi falan jiletle alıyordum ancak çıkarken batma kaşıntı falan yaptı geçmedi vajinal mantar mi oldum diye düşündüm beyaz akıntı gelince ama reglmde yakın yani üstüne birde sık idrara çıkma sorunu yaşıyorum napcami şaşırdım üstüne sehir dışında baska birinin evindeyim uyuyamıyorum sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi delirmek üzereyim

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz ek olarak mantar da olabilir. bir doktora görünün kendiliğinden gecmez çünkü bu rahatszliklar

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz ek olarak mantar da olabilir. bir doktora görünün kendiliğinden gecmez çünkü bu rahatszliklar
Sehir dışındayım kadın doğumdan randevu bulmak cok zor acile gitsem bir işe yaramaz ha bu arada akıntı bi daha gelmedi kaşıntı da normal otururken falan hiç yok ama yürürken jiletle aldığım yerler batıyor ondan bi kaşıntı yaşıyorum ama asıl derdim sürekli tuvalet ihtiyacım başka bir evde kaldığım için sürekli tuvalete gitmeyede çekiniyorum napcam şaşırdım 😔

Jilet kaşıntı yapabiliyor, bide sık aralıklarla kullanıyorsanız ciltte tahrişe yol açıyor. Idrar yolu iltihabı için eczanelerde suya katılıp icilen şase ilaç var google da araştırıp bakablrsnz o etkili. Birde çok su için

Back
X