Beyaz akıntı aşırı gaz

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.303
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Herkese günaydın reglime 8 gün kaldı ve yumurtlamamdan beri aşırı beyaz akıntım var ve gazım Eylül ayında kürtaj oldum boş gebelikten dolayı üstüne 2 regl gördüm ve bu ayı değerlendirmeye çalıştık ilk defa bu kadar akıntım oldu ve kokuları çok keskin alıyorum, bugünde hafiften bel ağrım var umarım enfeksiyon vs değildir hamileyimdir

Umarım gönlünüzce olur Ama bu belirtileri yaşamak için çok erken. Yani regle 8 gün kala demek yumurtlamadan 6 gün geçmiş demek. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur. Tam yumurtlama gününden emin misiniz bi test falan yapmış mıydınız

Ben reglime 7 gün varken hamile olduğumu öğrenmiştim bundan 4 ay önce yani erken değil bu kişiden kişiye değişen bir durumdur. Ama hiç bu kadar akıntı, gaz ve kokuları keskin almam olmamıştı garip geldi vücudumu tanıyorum umarım istediğim şey olur

Umarım Yalnız ben doktorların söylediği hesaba göre söylüyorum
Aslında 7 gün kalmamıştır önceki reglinize göre söylüyorsunuz. Eğer gebelik oluştuysa bu belirtileri yaşıyorsanız bu ay döngünüzde bir iki gün daha erken yumurtlama olmuştur o zaman. Doktorların sitesini okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız. O yüzden sordum tam yumurtlama tarihiniz belli mi ovülasyon testi ile diye. Ben mesela 14.gün çatlama gördüm ovülasyon testi ile. 10 günden önce belirti vermiyor. Yani reglime 4 gün kala.
İnşaAllah güzel haberi bizimle paylaşın

Şöyle ki ben 1 sene boyunca hamile kalmaya çalışan tonlarca ovülasyon parası ödedim bu süreçte yumurtlamam ya 1 gün erken ya da tam gününde oldu 1 senede illaki değişirdi diye düşünüyorum dengesizlik olsaydı ovülasyon tabiki mutlaka yapardım ama dediğiniz yanlış değil ama herkes için olan bir şeyde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…