F ffnurrr98 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2021 73 17 38 29 6 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffnurrr98 #1 Kızlar merhaba bugün adet günüm henüz gelmedi sürekli adetim gelecek gibi hissediyorum ama baktığımda beyaz akıntı oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi bebek istiyoruz
Kızlar merhaba bugün adet günüm henüz gelmedi sürekli adetim gelecek gibi hissediyorum ama baktığımda beyaz akıntı oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi bebek istiyoruz
Koredizisever Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 474 327 23 29 6 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffnurrr98 #2 Olabilir akinti hamilelik belirtilerine var biraz daha bekleyin gelmezse kan verin
S skulentvera Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2021 1.591 1.077 53 30 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffnurrr98 #3 Koredizisever .!.: Olabilir akinti hamilelik belirtilerine var biraz daha bekleyin gelmezse kan verin Genişletmek için tıkla... Merhabalar peki akıntının devam etmesi ama göğüs hassasiyetinin azalmış olması da belirti olabilir mi? :O
Koredizisever .!.: Olabilir akinti hamilelik belirtilerine var biraz daha bekleyin gelmezse kan verin Genişletmek için tıkla... Merhabalar peki akıntının devam etmesi ama göğüs hassasiyetinin azalmış olması da belirti olabilir mi? :O
feruzecerci Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ocak 2017 1.918 3.262 133 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffnurrr98 #4 Regl günü beyaz akıntı gelmesi hamilelik belirtisi olabilir, idrar testi yapın bence.
S skulentvera Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2021 1.591 1.077 53 30 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffnurrr98 #5 feruzecerci .!.: Regl günü beyaz akıntı gelmesi hamilelik belirtisi olabilir, idrar testi yapın bence. Genişletmek için tıkla... korkuyorum desem güler misiniz?
feruzecerci .!.: Regl günü beyaz akıntı gelmesi hamilelik belirtisi olabilir, idrar testi yapın bence. Genişletmek için tıkla... korkuyorum desem güler misiniz?
Koredizisever Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 474 327 23 29 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffnurrr98 #6 skulentvera .!.: Merhabalar peki akıntının devam etmesi ama göğüs hassasiyetinin azalmış olması da belirti olabilir mi? :O Genişletmek için tıkla... Fizyolojik ağrı belirtileri bazen yaniltici olabiliyor bu konu da birsey söyleyemem maalesef
skulentvera .!.: Merhabalar peki akıntının devam etmesi ama göğüs hassasiyetinin azalmış olması da belirti olabilir mi? :O Genişletmek için tıkla... Fizyolojik ağrı belirtileri bazen yaniltici olabiliyor bu konu da birsey söyleyemem maalesef
S skulentvera Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2021 1.591 1.077 53 30 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ffnurrr98 #7 Koredizisever .!.: Fizyolojik ağrı belirtileri bazen yaniltici olabiliyor bu konu da birsey söyleyemem maalesef Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim büyük ihtimal bu ay beklemiyorum zaten
Koredizisever .!.: Fizyolojik ağrı belirtileri bazen yaniltici olabiliyor bu konu da birsey söyleyemem maalesef Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim büyük ihtimal bu ay beklemiyorum zaten