• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEYAZ AKINTI

Rozalinnda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
650
Puanlar
43
Merhaba. Kızlar adetime 1 hafta var normalde de beyaz akıntım var şimdi yoğunlaştı böyle olup gebelik öğrenen varmı aşılama yaptırdım 🙏🏻

Arkadaşımda aşılama yaptırdı adet belirtileri vardı olacağım diyordu ama beta testi pozitif çıktı. İnşallah güzel haberler alırsın ❤️❤️
Benim de bugün 12. Günüm aşılamamın dua edin de olsun çünkü adet ağrıları da var ateş basması da 🥹💕

Merhaba. Kızlar adetime 1 hafta var normalde de beyaz akıntım var şimdi yoğunlaştı böyle olup gebelik öğrenen varmı aşılama yaptırdım 🙏🏻
Benim normal gebelikti ama evet akıntım bu şekildeydi Allah kucağınızı doldursun göğsümde de kitle var sanmıştım elime şişlikler gelmişti bide uyku hali

Benim de bugün 12. Günüm aşılamamın dua edin de olsun çünkü adet ağrıları da var ateş basması da 🥹💕
Ederim tabii kiii ❤️❤️ her şey gönlünüzce çok güzel olsunn .. rabbim heveslerimizi kursaklarımızda bırakmasın inşallah

Benim normal gebelikti ama evet akıntım bu şekildeydi Allah kucağınızı doldursun göğsümde de kitle var sanmıştım elime şişlikler gelmişti bide uyku hali
Gebelikten önce ki aylarda akıntı oluyormuydu

Aşılama degilde dogal yolla hamile kaldığım da akıntım çoktu ama sarımsı oldu sonrada hatta enfeksiyon oldum sandım hadi inşallah vardır 🤲 🤲

Aşılama degilde dogal yolla hamile kaldığım da akıntım çoktu ama sarımsı oldu sonrada hatta enfeksiyon oldum sandım hadi inşallah vardır 🤲 🤲
Hamilemisiniz acaba? Benden de aşırı beyaz kremsi akıntı geliyor sürekli. Bata 1 hafta var

Back
X