Beyaz akıntı

bahcedekisandal

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
123
45
13
38
Kizlar beyaz losyon kivaminda akintim oldu.bata 9 gun kaldi.sag kasigimda agri var enfeksiyon olabilir mi sizcekimileri hamilelik belirtisi olarak beyaz akintidan bahsetmis ama aklim cok karistikaristi

Aynen ben de merak ediyorum çünkü aynısı bende de mevcut bata 9 gun kaldı ovulasyondan sonra kar beyaz gibi bi akıntı geldi.sag kasigimda hafif batma lar mevcut

Kızlar bende de çok akıntı olmuştu.hatta ben her defasında hasta oldum diye lavaboya gidiyodum ama akintiydi sonra da hamile olduğumu öğrendim zaten darısı inşallah sizlerin basinaaa amiiiinnnnn

Bendede olmuştu 4.5 sene bebegim olmadi o ay adet olunca tup bebek tedavisine baslicaktik adet gününe 10 gün kala beyaz akıntı ve adet ağrısı gibi ağrı başladı bende sonra adete 2 gün kala akinti bitti sirt ağrısı başladı içime doğdu önce evde koca karı yontemiyle test yaptım baktım olumlu normal test ve çok şükür mucizem benimleydi

Allah kucağına almayi nasip etsin inşaallah ,koca karı yöntemi derken

Anladim cok okudum ama doğruluk payı var mıdır acaba... Sen yapmışsın çıkmış ...
Öncesinde bi kez daha denemistim olmamıştı zaten adet olmuştum bu kez adete 2 gün kala yaptım öylesine ama hiç umudum yoktu inanmiyodumda baktım oldu eşime söyledim bana kahkaha atti öyle seymi olur dedi bende inanmadım tesadüf diye sonra sirtim tutuldu çok agrim vardı eşime dedim krem al eczaneden oda testte almış evde dursun diye kremi komsuma surdurcektim sırtıma komşum geldi kahve yaptık içerken tiskindim kahveden komsumda kız bebekmi var acaba dedi yok be dedim keşke. Sonra durumu anlattım evde testte var yapalim dedi bi yaptık ikinci çizgiyi görünce ben f enalastim eşim geldi gece 2de hastane yoluna düştük. Çok farklı bi duyguydu rabbim herkeze yasatsin 4.5 sene üzerine geldi mucizem bende pko vardı polip vardı esimde sorun vardı çok doktordan ağlayarak çıktım senin çocuğun olmaz diyenler olmuştu

RABBİM isteyen herkese nasip etsin. Sende sağlıcakla kucağına al inşaallah...benimde 9 sene sonra oldu minigim..

Kızlar yeni olduğum için çok alışamadım yanlış yerlere tıklıyorum sanırım :) canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...Bende de pko var ve aynı senin gibi eşimde de sıkıntı var

Merhaba,

Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza.Bende de pko var ve eşimde de problem var
bu durumda olup meleğine kavuşanlar bizlere de ümit veriyo...Bizim için de çok çok dua edin... :)

Sen hamile değil miydin canım
cnm ben bugün üye oldum aslında yazıya yorum yaparken hepimizin ortak yanı hamiş olmayı istemek ti anlatmak istediğim..hatta yazım yarım kaldı işte olduğum için pat diye bırakmak zorunda kaldım...işim bitince bi baktım hamiş olmak diye yazmışım...ve aslında ben son adetimden beri doktora gidip geliyorum klomen verdi ve salı günü kontrole gittim 2 tane yumurtan olgunlaşmış ve çatlamış kendiliğinden iğne yapmama gerek yok dedi tabi hoş o gün doktora gittim diye hemen o gün çatlamamıştır yumurtam heralde ve spermlerin rahimde 3 gün sağlıklı kaldığını da duymuştum...o günden beri de kendimde değişik şeyler hissetmeye başladım sol tarafımda pıt pıt atan bişeyler ve bel ağrısı gibi kasık ağrısı göğsümde sızlama gibi...acaba hamile olabilir miyim diye araştırırken yorumlarınızı okurken üye oldum..ve dönüp yarım kalan yazıma baktığımda hepimizin ortak noktası hamiş olmak yazdığımı görünce ....acaba Allah mı söyletti dedim bende kendi kendime :) yani durum bundan ibaret canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…