- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Kardeşimin yuzugude sararmisti
İlginç. Benim beyaz altın yüzük hala beyaz.
SEVGİLER;)
Hiç bilgim yok. Bir kuyumcuya sormak en mantikli olanı. ::Googla yazdim sararabiliyormus ama bu kadar erken mi 1 yil oldu daha
Sizin üzülmemeniz için kaybedince yenisini almış olsa, tekniken aynısını almış olması gerekirdi. Sararmıştır. :)
Yani, sonuçta kime yaptırdığınız belli, size söylemeden / fark ettirmeden yenileyecek olsa yaptırırdı. Hem aynısını almayıp hem de birşey söylememesi saçma olur, kendisine sorun direkt.Mantikli ama bulamamis olabilir mi acaba diye dusundum o zamanda yaptirabilirdi degil mi. Haklisiniz
evet bir yıl olmadan sararmisti.Kuyumcuya sorduk ,altın islenirken bir uygulama gerrkliymis.bu yapılmazsa sarsrir dedi.sararmayan istersen pahalı dedi.1 yılda sarardı normal ki ki acaba?
Evet rodaj yani sarı altının üstune beyaz altını calısıyorlar zamanla asınıp beyazlık cıkıyor gıdıp cılalatın gecerGoogla yazdim sararabiliyormus ama bu kadar erken mi 1 yil oldu daha
Benimki de sarardı 1 yıldaKizlar eşimin alyansınin yarisi beyaz yarisi sariydi model olarak. Abimin arkadasi kuyumcu ona yaptirmistik. Su an farkettimki yuzugun tamami sari, acaba beyaz altin zamanla sararir mi yoksa adam yuzugu kaybetti de ben uzulmeyeyim diye bana soylemeden yenisini mi aldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?