Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler beyaz ankastre alıcam hangi markayı önerirsiniz?

Ben 2 ay önce silverline dan aldım
ama beyaz değil gri camlı ocak davlumbaz ve fırım şu ana kadar gayet memnunum 2100 tl ye almıştım 3 ünü

valla canım ben 2 hafta önce burdan yardım istedim kimse fikir vermedi bende araştırdım ve vestel aldım 5 yıl garantili ve 1500 civarı gayette memnun kaldım öz.fırını çok güzel ben siyahını aldım ama beyazıda gayet şık duruyordu..

valla canım ben 2 hafta önce burdan yardım istedim kimse fikir vermedi bende araştırdım ve vestel aldım 5 yıl garantili ve 1500 civarı gayette memnun kaldım öz.fırını çok güzel ben siyahını aldım ama beyazıda gayet şık duruyordu..

bende 4 gözü elektrikli olanlardan almak istiyorum sizinki öylemi
fiyat olarak araştırdım en uygun vestel

bende 4 gözü elektrikli olanlardan almak istiyorum sizinki öylemi
fiyat olarak araştırdım en uygun vestel
[
evet cnm benimkide 4 gözü elektrikli memnunumda... fiyat olarakta en uygunu dediğin gb.açıkcası ankestrenin normal ocaklardan hiç bir farkı yok sadece cam oluşu rengi fiyatı arttırıyo

benim olduğum evde mutfak ankastre çok güzel fırını çok hızlı pişiriyor markası domınox İsviçre malıymış 40 dakikalık pasta 20 dakikada hazır oluyor kendinden soğutması da var

Ben de üçlü set almak istiyorum ama cam ocaklarda patlama çatlama diye şikayetler okudum. Aslında silverline düşünüyordum sessiz diye.Bugün yakından da gördüm. Beyaz düşünüyordum ama grisi de çok güzeldi. Sesi de fazla degildi. Ama Ferre markasından da fazla şikayet yok. Kullanıp memnun olan ya da olmayan var mı acaba?

Back
X