Beyaz çamaşırın kalitesiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim de bazı beyazlarım ilk yıkamada saçmalıyor. Bir daha giyilmeyecek hale geliyor.
Merhaba, 1 Yıkamada Mükemmel Leke Çıkarma performansına sahip olan Ariel Dağ Esintisi toz ve sıvı deterjanı deneyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sevgiler :)Beyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Ön yıkma yaparsanız soğuk su ile yani 30 derecelik o zamn kir yerleşmez kaynars uyla denenmişş annemde öyle yıkar.Eskiden hep oyle yikardim. Gecte olsa sonradan anladim camasirlari yiprattigini kiri yerlestirdigini. 40 derece ideal artik benim icin.
Burda orjinal olan mı satılıyor.Ben pek güvenemediğim için alamadım daa.Yoksa kesinlikle çok çok memnunumMerhaba, 1 Yıkamada Mükemmel Leke Çıkarma performansına sahip olan Ariel Dağ Esintisi toz ve sıvı deterjanı deneyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sevgiler :)
Ariel Dağ Esintisi Toz
Ariel Dağ Esintisi Sıvı
Merhaba, yukarıda paylaştığımız linklerdeki ürünler orijinaldir. Keyifli alışverişler :)Burda orjinal olan mı satılıyor.Ben pek güvenemediğim için alamadım daa.Yoksa kesinlikle çok çok memnunum
yıkamadan bir saat önce legede su ve detarjanı köpürt beklet ora hafif sık makinaya at belki işe yararBeyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Ikisinden de cok memnunum beyazlara 40 derece yetiyor. Bembeyaz oluyorlar.Merhaba, 1 Yıkamada Mükemmel Leke Çıkarma performansına sahip olan Ariel Dağ Esintisi toz ve sıvı deterjanı deneyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sevgiler :)
Ariel Dağ Esintisi Toz
Ariel Dağ Esintisi Sıvı
İslatiyorum.sabaha kadar bekliyor makinada sonra tekrar açıyorumyıkamadan bir saat önce legede su ve detarjanı köpürt beklet ora hafif sık makinaya at belki işe yarar
Bence makinede sabaha kadar bekletme canım. Kapalı alandaki nem bakteri üretimini destekler.İslatiyorum.sabaha kadar bekliyor makinada sonra tekrar açıyorum
Oda doğru puff ne zormuşBence makinede sabaha kadar bekletme canım. Kapalı alandaki nem bakteri üretimini destekler.
Beyaz camasr icinde rengi solacak bisey yoksa makinaya detrjanla beraber camasir suyu koyuyorum 15 dk calstrp sonra durduruyorum sonraa tekrar calstiriyorum temiz oluyorBeyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
. Biobelşindaya üye olmak isteyen ler bana ulaşsınBenimde sararır. Sarı sarı lekeler olur. Bazen tisortun ortasında göğüs kısmında garip anlamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?